Nova client Crâck lemek isteyen alsın

arkadaşlar virus injectlenince craftrise kapanıp %temp%de bir klasörün içerisinden mantica.exe açıyor ve chrome bilgilerinizi alıyor
Bad Boy Dog GIF by Studios 2016

arkadaşlar virus injectlenince craftrise kapanıp %temp%de bir klasörün içerisinden mantica.exe açıyor ve chrome bilgilerinizi alıyor
Hocam adam biri yapdı girdi sende bi aıkıntı zaten ben dedim benim hilem değil ve bilgim yok

dostum hilenin basei holly ne anlatıyorsun? hudunu değiştirince hile değişmiş olmuyor haberin olsun
Dostum Src Lerini Kendileri Bana Bizzat Gösterdiler Bana Değilde Ben Biraz Baktım Ayrı Paste Değil

Dostum Src Lerini Kendileri Bana Bizzat Gösterdiler Bana Değilde Ben Biraz Baktım Ayrı Paste Değil
Herkes bütün provider’larla arkadaşlar zaten. Herkes birbirine source code’larını gösteriyor ve 5 saniyede paste değil kanısına varıyor herkes.

We’re going clowns with this one 🗣️🗣️🗣️🗣️🔥🔥🔥🔥

kanka sana bi iyi bi kötü haberim var. iyi haberim bu kod açık zaten kotu haberım bu dll holly paste :(

Nova client

Benim hilem değildir kesinlikle onay almadan kullanmayın Crâck yapcak kişiler Crâck lesin diye paylastım gereksiz bir hile yani

Vt sonucları fazla iyi değil oyüzden dikkatli onay alsın
Holly Skid :thonkie:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt