ANCA ESKİ SRCLERİMİ ALABLİRSİNİZ ŞUANDA O SRCYİ @ValorioSoftware @USRSoftware @riotvanguard @MedusaWare tarafından kullanılıyor umarım beyniniz alır dediklerimi tatlım )
dostummmm anlatamadım sanırım ESKİ SRC OOOArtık şu hopesar driver leaked ultra ud since m.ö 1000 driver ioctl kullanmayın yeter, kusacağım yeter. (Buradan tüm pasterlara sesleniyorum)
kesın ordan calmıslardırvirüstotal uzerındenmi çaldınız usta
bazı arkadaşlar VT adminleri enterprise olunca napalım anca VT den alırlar ama anlatmak istediğim şu bu aptal arkadaş o SRC kullandığım sanıyor o SRC PUB zatenkesın ordan calmıslardır
vt admını degıl vt enterprise hesabı olan herkes dosya ındırebılır vt uzerınden source caldıran da ne bıleyım nasıl yer boyle tuzaklarıbazı arkadaşlar VT adminleri enterprise olunca napalım anca VT den alırlar ama anlatmak istediğim şu bu aptal arkadaş o SRC kullandığım sanıyor o SRC PUB zaten
cok yaratıcı olmus baslık ne guzel srcBöyle pasterlerın ürünlerini kullanmayın 3 günde ban garantisi mevcut
onun yerine buyrun ben size bedava paylaşayım
çok yakında only espde burada sizlerle olacak
VDS'ten selamlar
satış konusu: https://cheatglobal.com/konu/nova-p...-novaproject-network.52800/page-6#post-971008
Source :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
WDK SDK kurmayı bile bilmeyen arkdaşlar da güzel yorumlar yaparlarcok yaratıcı olmus baslık ne guzel src