vay anasını ben oynarken sunucular 15 20 çekıyordu ve millet şarkı açıp trollüyor du artmış oyuncuları yarısı türkiyeden dir malum ekonomi xd200 çeken sunucu var + eac max bi sunucuda 3 5 hile olur
kanka o rusticaland, alkad'ı indir onlarda 200 150 çeken sunucular doluvay anasını ben oynarken sunucular 15 20 çekıyordu ve millet şarkı açıp trollüyor du artmış oyuncuları yarısı türkiyeden dir malum ekonomi xd
ben şey yapıyordum banlı rust hesaplarıyla crackli swlere giriliyordu öyle giriyordum üşeniyordum öyle yüklemeyekanka o rusticaland, alkad'ı indir onlarda 200 150 çeken sunucular dolu
modemi resetledim hocam sıfırdan bi steam adresi açtım ve oyuna girmeyi denedim. oyuna erişebilrdim çok teşekkür ederim ♥modemi kapatıp aç
yeni bir hesap oluştur
ya kral açıldı sandım bi sunucuya girdi diye fakat açılmamış bunlar başka birşeye ban atıyorlar bence modem sıfırladım yeni hesap ilede girdim fakat halen çoğu sunucudan banlıyım.modemi resetledim hocam sıfırdan bi steam adresi açtım ve oyuna girmeyi denedim. oyuna erişebilrdim çok teşekkür ederim ♥
Statik bir internet kullanıyorsan modemi sıfırlaman ip adresini değiştirmez.ya kral açıldı sandım bi sunucuya girdi diye fakat açılmamış bunlar başka birşeye ban atıyorlar bence modem sıfırladım yeni hesap ilede girdim fakat halen çoğu sunucudan banlıyım.
manuel olarak değiştirsem olurmu ?Statik bir internet kullanıyorsan modemi sıfırlaman ip adresini değiştirmez.
Bende de statik modem var bir türlü ip değiştiremedim önce ip değişince çözülecek mi onu anlamak için vpn yükleyip onunla gir oyuna eğer oluyorsa müşteri hizmetlerini arayıp statikten dinamiğe geçmeniz lazimmanuel olarak değiştirsem olurmu ?