Çözüldü nosteam RUST için spoofer lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pain1

Diamond Üye
rust'ın crackli versiyonunu oynuyorum 2 gün önce ban yedim ve hiç bir sunucuya giriş yapamıyorum forumdaki eac spooferini denedim fakat açılmadı ve forumdaki bi kaç konuyada baktım bi türlü bulamadım yardımcı olabilicek varmıdır ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vay anasını :D ben oynarken sunucular 15 20 çekıyordu ve millet şarkı açıp trollüyor du artmış oyuncuları yarısı türkiyeden dir malum ekonomi xd
kanka o rusticaland, alkad'ı indir onlarda 200 150 çeken sunucular dolu

modemi resetledim hocam sıfırdan bi steam adresi açtım ve oyuna girmeyi denedim. oyuna erişebilrdim çok teşekkür ederim ♥
ya kral açıldı sandım bi sunucuya girdi diye fakat açılmamış bunlar başka birşeye ban atıyorlar bence modem sıfırladım yeni hesap ilede girdim fakat halen çoğu sunucudan banlıyım.

ya kral açıldı sandım bi sunucuya girdi diye fakat açılmamış bunlar başka birşeye ban atıyorlar bence modem sıfırladım yeni hesap ilede girdim fakat halen çoğu sunucudan banlıyım.
Statik bir internet kullanıyorsan modemi sıfırlaman ip adresini değiştirmez.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
crach gerçekten güzelmi ya yani zevk veriyomu ona göre yüklicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt