hesap + ip değiştimen lazım spoofluk bir olay yok.rust'ın crackli versiyonunu oynuyorum 2 gün önce ban yedim ve hiç bir sunucuya giriş yapamıyorum forumdaki eac spooferini denedim fakat açılmadı ve forumdaki bi kaç konuyada baktım bi türlü bulamadım yardımcı olabilicek varmıdır ?
hwid atmıyor hatta ban bile atmıyor sadece adminler felan atıyorvay aw rustın cracki bile hwid atıyor he?
rust crackten nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum 10 çekiyor sunucuların çoğu hile doluhwid atmıyor hatta ban bile atmıyor sadece adminler felan atıyor
steam apisi olmadığı için eac hwid, oto ban desteklemiyor sadece hile açılmasını engellemeye çalışıyor.
nasıl kaldırabilirim bu banı bilgin varmı hocamhwid atmıyor hatta ban bile atmıyor sadece adminler felan atıyor
steam apisi olmadığı için eac hwid, oto ban desteklemiyor sadece hile açılmasını engellemeye çalışıyor.
200 çeken sunucu var + eac max bi sunucuda 3 5 hile olurrust crackten nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum 10 çekiyor sunucuların çoğu hile dolu
modemi kapatıp açnasıl kaldırabilirim bu banı bilgin varmı hocam
denedim kardeşimOyun swlerindeki adminlerden ban yediysen kalkmaz dostum yeni steam hesabı ile gir düzelicektir.