Çözüldü nosteam RUST için spoofer lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pain1

Diamond Üye
rust'ın crackli versiyonunu oynuyorum 2 gün önce ban yedim ve hiç bir sunucuya giriş yapamıyorum forumdaki eac spooferini denedim fakat açılmadı ve forumdaki bi kaç konuyada baktım bi türlü bulamadım yardımcı olabilicek varmıdır ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
rust'ın crackli versiyonunu oynuyorum 2 gün önce ban yedim ve hiç bir sunucuya giriş yapamıyorum forumdaki eac spooferini denedim fakat açılmadı ve forumdaki bi kaç konuyada baktım bi türlü bulamadım yardımcı olabilicek varmıdır ?
hesap + ip değiştimen lazım spoofluk bir olay yok.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vay aw rustın cracki bile hwid atıyor he? :D
hwid atmıyor hatta ban bile atmıyor sadece adminler felan atıyor
steam apisi olmadığı için eac hwid, oto ban desteklemiyor sadece hile açılmasını engellemeye çalışıyor.

hwid atmıyor hatta ban bile atmıyor sadece adminler felan atıyor
steam apisi olmadığı için eac hwid, oto ban desteklemiyor sadece hile açılmasını engellemeye çalışıyor.
rust crackten nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum 10 çekiyor sunucuların çoğu hile dolu

Oyun swlerindeki adminlerden ban yediysen kalkmaz dostum yeni steam hesabı ile gir düzelicektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt