NoRedirect Method ┇Epin & Hile Sitelerinin Stoğuna Erişmek

zamanında bir epin sitesine sql ile girmiştim keyleri kullandım gece 2 3 suları cinayet masadan biri aradı selam dedi sitenin sahibi benim işlemleri fark ettik loglardan buldum seni dedi olayı anlatır mısın yoksa şikayetçi olucam dedi kapattık açığı o yoluma ben yoluma 😅
Bende volkan konak

eskuel le tam olarak ne yaptın kanka
o zamanlar havij meşhurdu ve sqlmap

formlarda tırnak ile sql hatası aldıktan sonra bu araçlarla veritabanını çektim admin bilgisini aldıktan sonra yönetici panelini arkadaşın dediği gibi belli başlı isimler olduğundan dolayı üyeliğe giriş yaptım ve her şey elinde zaten 😊

o zamanlar havij meşhurdu ve sqlmap

formlarda tırnak ile sql hatası aldıktan sonra bu araçlarla veritabanını çektim admin bilgisini aldıktan sonra yönetici panelini arkadaşın dediği gibi belli başlı isimler olduğundan dolayı üyeliğe giriş yaptım ve her şey elinde zaten 😊
vay be usta

zaafiyetsiz sistemin olduğunu düşünmüyorum c dili teknoloji sisteminin atası gibi bir şey şu an ne kullanırsak temelinde mevcut zaafiyetlerin nasıl oluştuğuna dair her türlü bilgi ingilizce var scriptte elbet vardır bulmak gerekir scripti geçtim linux veya windows sunucu olduğundan dolayı kernellerde sunucunun kullandığı programlar vesaire sadece olay kendinizi geliştirip bu işe yönelmek bu sefer epin siteleriyle uğraşmazsınız bile diye düşünüyorum

zaafiyetsiz sistemin olduğunu düşünmüyorum c dili teknoloji sisteminin atası gibi bir şey şu an ne kullanırsak temelinde mevcut zaafiyetlerin nasıl oluştuğuna dair her türlü bilgi ingilizce var scriptte elbet vardır bulmak gerekir scripti geçtim linux veya windows sunucu olduğundan dolayı kernellerde sunucunun kullandığı programlar vesaire sadece olay kendinizi geliştirip bu işe yönelmek bu sefer epin siteleriyle uğraşmazsınız bile diye düşünüyorum
yani bi değerli exploit kaç dolar oldu

yani bi değerli exploit kaç dolar oldu

zaafiyetine göre değişir bence bazıları paha biçilemez denilebilir tabikide fiyat konulabilir ama demek istediğimi anlayın çok leziz zaafiyetler var 🤤 ve bulunduğu platforma bağlı olarak da değişir hayal dünyanıza bağlı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt