underwater
Moderatör
- İletişim
Konu Site ve Platform İncelemeleri kategorisine taşındı, yönetim tarafından konu olmadığı için herhangi bir işlem uygulanmayacak.
Fazla incelemedim, doğrudan ana sayfaya düştüğü için aldım. Keşke önce kurucunun onayından geçseydi ve sonra bizim sayfamıza düşseydi. Parasında değilim, insanların bilgilendirilmesini istedim ve bu konuda uğraşmak istiyorum. İsim ve soy ismini bulabilirsem, dava edeceğim.yanlış anlama da bu satıcıdan satın alım yapmak için beynini bir yere koyup işlemi tamamlaman gerekir hem adamın konusu kitli hem yeni üye.
Sıkıntı yok, saatlik 400 TL ye yakın kazanıyorum ama yaptıkları iş beni oyaladı, boşa saatimi aldı ve bu durum canımı sıktı. Dava etmek ve bu konuyla uğraşmak istiyorum. İsim ve soyisimlerini bulabilecek biri var mı, bunu da öğrenmek istiyorum bunun içinde para verebilirim."Ayrıca fivem spoofer satan forumda bir sürü kişi var. Geçmiş olsun @Ligado
Arkadaşım dediğin kişi seninle aynı yetkiye sahip, videoda her şey gözüküyor. Arkadaşını banladıktan sonra bir yetkili sen kalıyorsun. 2. banı bana kim attı? Senden başkası kalmıyor. Konuşmalar burada, her şey açıkta. İsmini, soyismini öğrenebilirsem bu konu burada kalmayacak dostum. İstersen ismini, soyismini ver, derdini başka bir yerde anlatırsın. Sizinkisi iyi tezgah.ne scami kral ben başka discord ekle demişim gidipte benim arkadaşa parayı atmışsın ben aktif değilim ark isteği gelince telefondan bakıyorum cash one tap diye adamdan almışsın orda konuda yazmışım furkibk ekleyin diye gidipte ticket açıp satın alın demedim arkadaşta seni banlamış işlemi ve satışı ben yapıyorum ürün bende arkadaşımda yada başkasında değil konuyu yanlış okuyupta bana sc4m diyemezsin sen
Bende anahtar permi var dostum en üst bende beni ticketa bile etiketlememişsin cidden yazık konuyu adam akıllı okumayıpta satın alım yapıyorsan salaklık sende senin yüzünden şimdi adamlada kavga ediyorum parayı geri atmayacağını söylüyor bana bile göndermiyoArkadaşım dediğin kişi seninle aynı yetkiye sahip, videoda her şey gözüküyor. Arkadaşını banladıktan sonra bir yetkili sen kalıyorsun. 2. banı bana kim attı? Senden başkası kalmıyor. Konuşmalar burada, her şey açıkta. İsmini, soyismini öğrenebilirsem bu konu burada kalmayacak dostum. İstersen ismini, soyismini ver, derdini başka bir yerde anlatırsın. Sizinkisi iyi tezgah.
Adam korkudan konuyu düzenlemiş, Discord sunucusu yazıyordu, hemen Discord ismi ile değiştirmiş. Yetkilikler göremiyor sanıyo sanırım puhahahaha.Bende anahtar permi var dostum en üst bende beni ticketa bile etiketlememişsin cidden yazık konuyu adam akıllı okumayıpta satın alım yapıyorsan salaklık sende senin yüzünden şimdi adamlada kavga ediyorum parayı geri atmayacağını söylüyor bana bile göndermiyo
cidden yaptığın iş çok salakça koskocaman beni ekleyin yazmışım discordda feedbackleri göstermek için discord ekledim bu kadarsa sorumsuz ve salak olamazsın cidden kalkmş birde bana sc4m konusu açıyorsun
Kanka, hakaret ettikçe haklı çıkacağını mı sanıyorsun? Sunucuda satış yapıyorsun, aynı yetkide 2 kişi var. Arkadaşın seni dolandırıyor o zaman, hala bana oynuyorsun. Arkadaşından al parayı, iade et o zaman. Ne diyeyim?dostum sen gerizekalımısın yetkililer bi baksın bakalım konuyumu düzenlemişim ne kadar salak bi insansın sen ya cidden yazık .d
konuyu bile düzenlemedim bu kadar aptal olamazsın okumamışsın tekrar bakmışsın mesajı görünce düzenlemiş diyosun yetkililer bi baksın ya düzenlemişmiyim bi kontrol edermisiniz
@underwater kontrol edermisin moderatör konuyumu düzenlemişim ya lütfen bi bak bakalım .d
dost adam yetkili gidipte niye ona para atıyosun sen benle aynı yetkide olduğunu gördünmü sen en tepede ben varım ama çevrimdışıyım ticketa etiketlemeyi bile düşünememişsin gidipte ticket açıp satın alın demedim ben orda .d bende anahtar permi var diyorum halende adam aynı yetkide diye ama benim rolümde 1 kişi var oda benim diğer permde 2 kişi var matheus ve cashonetap .d çözemedim seni valla gece gece sc4m konusu açmışsın kendin salaklık yapıp paranı yetkiliye kaptırmışsın bide bana konu açıyorsun o videoda furkibk diye birisi yazmışmı ya cidden merak ettimKanka, hakaret ettikçe haklı çıkacağını mı sanıyorsun? Sunucuda satış yapıyorsun, aynı yetkide 2 kişi var. Arkadaşın seni dolandırıyor o zaman, hala bana oynuyorsun. Arkadaşından al parayı, iade et o zaman. Ne diyeyim?
dostum sen gerizekalımısın yetkililer bi baksın bakalım konuyumu düzenlemişim ne kadar salak bi insansın sen ya cidden yazık .d
konuyu bile düzenlemedim bu kadar aptal olamazsın okumamışsın tekrar bakmışsın mesajı görünce düzenlemiş diyosun yetkililer bi baksın ya düzenlemişmiyim bi kontrol edermisiniz
@underwater kontrol edermisin moderatör konuyumu düzenlemişim ya lütfen bi bak bakalım .d