Murmurkarsim
Normal Üye
dostum discord linki koymak yerine başka bir dosya sitesine koyar mısın bundan 2-3 ay sonra başka forum kullanıcıları indiremeycek discord siliyor belli bir süre sonra
sadece xray miMerhaba, evet biliyorum Noise Client open source ama girince path hatası veriyor ben onları düzelttim aşağıda kodu paylaşıyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
EĞER LİNKE TIKLAYINCA İNMİYORSA İLK ÖNCE LİNKİ DİSCORDA ATIN ONDAN SONRA TIKLAYIN
eyw denerim şimdiMerhaba, evet biliyorum Noise Client open source ama girince path hatası veriyor ben onları düzelttim aşağıda kodu paylaşıyorum
EĞER LİNKE TIKLAYINCA İNMİYORSA İLK ÖNCE LİNKİ DİSCORDA ATIN ONDAN SONRA TIKLAYIN
ellerine sağlık hocamMerhaba, evet biliyorum Noise Client open source ama girince path hatası veriyor ben onları düzelttim aşağıda kodu paylaşıyorum
Modemin türktelekomsa erlown'un konusuna bakabilirsin modem resetlemeden ip değişyoBuildledim sorunsuz şekilde cr banlıyım modem resetlemeye üşeniyorum yarın birgün injectler denerim.