Open Source Noise Client (PATHLAR DÜZELTİLMİŞ HALİ)

dostum discord linki koymak yerine başka bir dosya sitesine koyar mısın bundan 2-3 ay sonra başka forum kullanıcıları indiremeycek discord siliyor belli bir süre sonra

Merhaba, evet biliyorum Noise Client open source ama girince path hatası veriyor ben onları düzelttim aşağıda kodu paylaşıyorum

EĞER LİNKE TIKLAYINCA İNMİYORSA İLK ÖNCE LİNKİ DİSCORDA ATIN ONDAN SONRA TIKLAYIN
sadece xray mi

Son düzenleme:
Merhaba, evet biliyorum Noise Client open source ama girince path hatası veriyor ben onları düzelttim aşağıda kodu paylaşıyorum

EĞER LİNKE TIKLAYINCA İNMİYORSA İLK ÖNCE LİNKİ DİSCORDA ATIN ONDAN SONRA TIKLAYIN
eyw denerim şimdi

ellerine sağlık hocam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ellere sağlık bakalım nasıl bişeymiş

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
basarili konu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt