Çözüldü Noct Software sc4mmer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Önceden ben de panel almıştım ama ürün patlayınca 1 2 gün sonra panel paramı geri vermişlerdi noct u dinlemeden kesin bir kanıya varmama taraftarıyım

Merhaba,

İlgili panel Haeun'da ait bir paneldi evet bizde satin aldık 8.7K gibi bir rakam ödedik ve neredeyse hiç kullanmadık , surfs isimli arkadaş benimle herhangi bir panel alışverişi yapmadı, bu alışverişi daha önce ki ortaklarımızdan olan hayoef ile yapmıs, ödeme konusuna gelince ise ödemeyi alacak arkadaşın banka hesabı olmadığı için benim banka hesap bilgilerimi kullandılar. Bana gelip durumu anlattı bende kendisine durumu özetledim.

Surfs'un evet yaşadığı bir mağduriyet var, fakat benimle birebir alışveriş yapan hiç kimsenin parası benim üzerimde kalmadı bunun yüzlerce örneği var ki bir arkadaşım benimle olan alışverişinde ki yaşadığı durumu anlatmış kendisine anında iadesini yaptım. Şu anda sunucu ile artık çok ilgilenmiyorum, tek yetkililer "kefxr ve bilocan" şuan aldığımız panel sona erdiğinde tüm yetki bu arkadaşlarım da olacak.

Ücret ödemesi bilocan tarafından en kısa sürede yapılacak.

Merhaba,

İlgili panel Haeun'da ait bir paneldi evet bizde satin aldık 8.7K gibi bir rakam ödedik ve neredeyse hiç kullanmadık , surfs isimli arkadaş benimle herhangi bir panel alışverişi yapmadı, bu alışverişi daha önce ki ortaklarımızdan olan hayoef ile yapmıs, ödeme konusuna gelince ise ödemeyi alacak arkadaşın banka hesabı olmadığı için benim banka hesap bilgilerimi kullandılar. Bana gelip durumu anlattı bende kendisine durumu özetledim.

Surfs'un evet yaşadığı bir mağduriyet var, fakat benimle birebir alışveriş yapan hiç kimsenin parası benim üzerimde kalmadı bunun yüzlerce örneği var ki bir arkadaşım benimle olan alışverişinde ki yaşadığı durumu anlatmış kendisine anında iadesini yaptım. Şu anda sunucu ile artık çok ilgilenmiyorum, tek yetkililer "kefxr ve bilocan" şuan aldığımız panel sona erdiğinde tüm yetki bu arkadaşlarım da olacak.

en kısa diye birşey yok hocam 24 saat süreniz var diğer türlü yine arkadaşı erteleyip geçiştireceksiniz

Merhaba,

tamam ücret ödemesi yapılsın hiç kimse uğraşmasın o zaman @Genisys

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@NoctSoftware iade için yarın akşam 22:30 `a kadar süreniz bulunmaktadır
@urlhirsizi yarın akşam 22:30 `dan sonra iade aldıysanız veya almadıysanız dc yada forum uzerınden hatırlatın lütfen

Güncelleme
- maddi durumlardan dolayı ödeme ay sonu gerçekleştirileceğine dair geri dönüş almış bulunmaktayım ay sonu durumdan haberdar edin lütfen @urlhirsizi

iade sorunsuz yapıldığı için konu kapanmıştır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt