Çözüldü NO KEYBOARD DEDECTED

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coNte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coNte

Bronz Üye
Beyler bios update yaparken bilgisayarım kapandı yarıda kaldı ve tekrar açtığımda böyle bir ekran geldi.
Bu ekranda klavye ve mousemi algılamıyor sorunu çözebilen varmı lütfen yardım edin.
EMEOLn.jpg

Merhaba,
görünüşe bakılırsa bilgisayar üzerindeki USB bellek bir sorun yaratıyor. Bilgisayarı kapatın, üstündeki klavye ve mouse dahil bütün USB'leri çıkartın, klavye ve mouseu tekrar takın sonra bilgisayarı açın. Durumu konu üzerinden güncelleyin.

Knk flaşla win 10 felanmi kuruyordun ne yapıyordun ekran gelmeden bios tuşuna ard arda basmaya başla girerse yaz bana
Kanka bios up yapıyordum aniden pc kapandı ve .cap dosyasını içine atmamı istedi usb ile yaptım sonra bu ekranda jaldı klavye mouse algılamıyor giremiyorum
Merhaba,
görünüşe bakılırsa bilgisayar üzerindeki USB bellek bir sorun yaratıyor. Bilgisayarı kapatın, üstündeki klavye ve mouse dahil bütün USB'leri çıkartın, klavye ve mouseu tekrar takın sonra bilgisayarı açın. Durumu konu üzerinden güncelleyin.
Dediklerinizin aynısını yaptım. Bios pilini çıkartıp tekrar taktım malesef açılışta kalvye ve mousemi görüyor resimde belirttiğim ekranda gidiyor.

Kanka bios up yapıyordum aniden pc kapandı ve .cap dosyasını içine atmamı istedi usb ile yaptım sonra bu ekranda jaldı klavye mouse algılamıyor giremiyorum

Dediklerinizin aynısını yaptım. Bios pilini çıkartıp tekrar taktım malesef açılışta kalvye ve mousemi görüyor resimde belirttiğim ekranda gidiyor.
Klavye ve mouse takılı sadece değil mi bilgisayara?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt