İnceleniyor 🧐NJR PRO - Snap-Tap (SOCD) & Kernel Bhop | %0 Input Lag

NJRDev

NJR
Master Üye
İletişim
Piyasadaki gecikmeli Snap-Tap Exelerini Unut Bu araç pahalı klavyelerdeki Snap-Tap (SOCD) özelliğini ve en stabil Bhop deneyimini herhangi bir klavyeye getirir. Doğrudan Win32 Kernel API kullandığı için Windows üzerinde en yüksek öncelikle çalışır takılma veya input lag yapmaz.
GAME; Valorant, CS2 vb. FPS Oyunları.
UPDATE GELMİŞTİR. CS2'DE BUNNY ÇALIŞMIYORDU BİRDE YENİ ÖZELLİK HARİCİ KESKİN NİŞANCI CROSSHAİR'İ GELDİ. F7 İLE KAPA AÇ YAPABİLİRSİNİZ
ALTTAKİ LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ YENİ VERSİYONU.

Özellikler:

• Snap-Tap (SOCD): Zıt yön tuşları A-D / W-S arasındaki çakışmayı önler Counter-strafe yaparken karakterin tık diye durur🤔

• Kernel Bhop: Space tuşuna basılı tuttuğunuz sürece işletim sistemi seviyesinde seri zıplama komutu gönderir.
  • External: Oyun dosyalarına veya hafızasına müdahale etmez tamamen güvenilir UD şeklinde.
  • Basit Arayüz: Açmak istediğini aç ve apply de geç.
Kullanım:

1. Yönetici olarak çalıştırın (Kernel erişimi için zorunludur).
  2. İstediğiniz özellikleri işaretleyip Apply Settings butonuna basın.
beğenirseniz e.s yazarsanız mutlu olurum :)

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
es

• Beğen
Tepkiler: NJR
virüs korumanı kapat istersen olmazsa dc den any atarsan kurmana yardımcı olurum ❤

dc njrdeveloper. (noktası var) eklersen yardımcı olmak isterim
istek yolladım defendarı kapattım her türlü yönetici oalrak bile çalıştırdım metin yazarken boşluk bırakıyor fakat bunnyhop çalışmıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Piyasadaki gecikmeli Snap-Tap Exelerini Unut Bu araç pahalı klavyelerdeki Snap-Tap (SOCD) özelliğini ve en stabil Bhop deneyimini herhangi bir klavyeye getirir. Doğrudan Win32 Kernel API kullandığı için Windows üzerinde en yüksek öncelikle çalışır takılma veya input lag yapmaz.

Özellikler:

• Snap-Tap (SOCD): Zıt yön tuşları A-D / W-S arasındaki çakışmayı önler Counter-strafe yaparken karakterin tık diye durur🤔

• Kernel Bhop: Space tuşuna basılı tuttuğunuz sürece işletim sistemi seviyesinde seri zıplama komutu gönderir.
  • External: Oyun dosyalarına veya hafızasına müdahale etmez tamamen güvenilir UD şeklinde.
Kullanım:

Güzel olmuş.

Özellikler:

Kullanım:

src ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt