hocam rastgele bir işi beceremeyen random harf kombinasyonu üretenlerden bahsediyorsan işe yaramaz bulmanda çok zor olmazBi aralar 2019 2018 civarlarında discord nitro generator çıkmıştı bilen vardır hala daha elinde olan kullanan var mı
100 mü?bendede vardı en az 100 tane yapmısımdır 1 tane düzgün nitro gelmemisti çöp
o değil hocam bildiğin rozet yoktu fakat nitro vardı o methodu soruyorum random harf kombinasyonuyla 10 milyar tane üertsen 1 tanesi çok zor şansla tutar %1 bile ancahocam rastgele bir işi beceremeyen random harf kombinasyonu üretenlerden bahsediyorsan işe yaramaz bulmanda çok zor olmaz
knk o zamn niye nitro gen diye soruyon aq bastan soylesene sunu o fixlendi bildigim kadariylao değil hocam bildiğin rozet yoktu fakat nitro vardı o methodu soruyorum random harf kombinasyonuyla 10 milyar tane üertsen 1 tanesi çok zor şansla tutar %1 bile anca
dostum 2016 dan beri discord kullanıyorum mesaj mı kasıyosun bilmiyorum ama generatorlerin random oldugunu biliyosunduro değil hocam bildiğin rozet yoktu fakat nitro vardı o methodu soruyorum random harf kombinasyonuyla 10 milyar tane üertsen 1 tanesi çok zor şansla tutar %1 bile anca
sagolcnmmmgünaydın