knk kütüphaneler nealın beyler amk bu devirde kullanan olur mu bilmem ama belki tutturursunuz
!start ile üretmeye başlar !stop yazarsanız durur
öyle iste iyi oyunlar
*DÜZELTME İYİ OYUNLAR YAZMIİŞIM AHUGAMWAWGOIW
iyi günler iyi akşamlar iyi iyi iyiler
hatalı piyasadaki çoğu generator hem hatasız hem de basit temeli isteyen üzerine biseler ekler ne ekler bilmiyorum gerçi de
for fukaras derken de saka yaptım kullanın kafanıa göre arkislar sövmeyin sonra
kodun başındaki importları sende olmayanları indir. hepsini dene sende olmayanlar inecektir pip install discord.py at o eksiktir yüksek ihtimalleknk kütüphaneler ne
.py dosyası olarak kaydet tabi ki en başta bilgisayarında python olması lazım. sonra gerekli import ları pip install komudu ile cmd ye yazarak yükle ve kullannasıl çalıştıracağım? yardımcı olurmusunuz
öyle yaptım acılıp kapanıyo discord.py yide indirdim ztn requests ide indirdim ama neden kapanıp acılıo olmazsa discorddan yardım edersin : surinsaatcikodun başındaki importları sende olmayanları indir. hepsini dene sende olmayanlar inecektir pip install discord.py at o eksiktir yüksek ihtimalle
.py dosyası olarak kaydet tabi ki en başta bilgisayarında python olması lazım. sonra gerekli import ları pip install komudu ile cmd ye yazarak yükle ve kullan
cmd aç bi tane cd desktop yaz yada işte hanai o .py dosyasının konumuna gel sonra "dosyaadı".py yaz cmd ye hata mesajı gelcek anlarrsın zaten olmadı chatpgye sor yapman gerekeni söyleröyle yaptım acılıp kapanıyo discord.py yide indirdim ztn requests ide indirdim ama neden kapanıp acılıo olmazsa discorddan yardım edersin : surinsaatci
önerdiğin python versionunu verirmisincmd aç bi tane cd desktop yaz yada işte hanai o .py dosyasının konumuna gel sonra "dosyaadı".py yaz cmd ye hata mesajı gelcek anlarrsın zaten olmadı chatpgye sor yapman gerekeni söyler
vdste de açılabilir ben vdste açtım öyle köşede duruyo zaten bi zararı yokpc iyi olanlar icin iyi yoksa beklersiniz 2 hafta :d
3.10 du sanırım benim kullandığımönerdiğin python versionunu verirmisin
vds olmayan cok kisi var onlar icin soylemistimvdste de açılabilir ben vdste açtım öyle köşede duruyo zaten bi zararı yok
3.10 du sanırım benim kullandığım