sqwrty
Efsane Üye
- İletişim

tokat atmanın sonucu budurOnnumara olmuş kim şutladıysa eline sağlık
tokat atmanın sonucu budurOnnumara olmuş kim şutladıysa eline sağlık
ban yedıkten sonra ıade gecmenın ne anlamı var baktılar ban yedık ıade gecelım banımız acılsın kafasındalar galıba qeqqeqqdadasKimsenin ekmeğiyle oynamayı istemezdim ve açıkcası şu anda biraz üzgünüm. iadeyi de yaptı zaten.
dediğim gibi iade istediğimde yapsaydı sonuç buralara gelmeyecekti. o inatlaştı ben inatlaştım derken sonuç hiç beklemediğim bir noktaya geldi ve bu durum da açıkcası beni üzdü.
çünkü dediğim gibi ekmekle oynayanın yiyecek ekmeği olmaz diye düşünüyorum.
keşke buralara kadar gelmeseydi.
Sağlayıcı kim aga bizde ondan alalım :dönceden kullanmıştım eskiden 3 günde ban yedim zort bir hile şuanda farklı bir sağlayıcım var 4 aydır ban yemiyorum![]()
Götümü sikmesinler ayranmı içmesinler misali(karıştı)ban yedıkten sonra ıade gecmenın ne anlamı var baktılar ban yedık ıade gecelım banımız acılsın kafasındalar galıba qeqqeqqdadas
iadeni aldiysan gerisi önemli değilKimsenin ekmeğiyle oynamayı istemezdim ve açıkcası şu anda biraz üzgünüm. iadeyi de yaptı zaten.
dediğim gibi iade istediğimde yapsaydı sonuç buralara gelmeyecekti. o inatlaştı ben inatlaştım derken sonuç hiç beklemediğim bir noktaya geldi ve bu durum da açıkcası beni üzdü.
çünkü dediğim gibi ekmekle oynayanın yiyecek ekmeği olmaz diye düşünüyorum.
keşke buralara kadar gelmeseydi.
sus lan kökesal adamın egmeğe bozili!!Kaçıncı banı sayamadım artık![]()