NinjaWare Valorant Crâcked By LOLSHAN (ChatGPT Paste)

Crâck Date ~ 24.08.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ ChatGPT/UnknownCheats/Github (Pasted)
Protectors ~ Themida + Crypto Obfuscator + Custom Str Encrypt [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Response Patch]

1a31s1o.png

(Arduino Gereklidir)
/

Pek yazılacak bir şey yok aslında, ban yiyen bir müşterisinden gelen son sürüm Loader'a baktım ve bir şey değişmemiş :D
Daha önce sadece Unpack paylaşılmış, bu son sürümün Unpack + Crâck.
Brutality ile tamamen aynı, detayları merak ediyorsanız eski konuya gidebilirsiniz.
https://cheatglobal.com/konu/brutality-valorant-Crâcked-by-lolshan-chatgpt-paste.41531/

Kullanım Videosu: (Teşekkürler enayiler @TOYSPEEK @R1NGZ3R0 )

Hocam arduino olmadan arduino hilelerini kullanmanın yolu yokmu

eski çalışmayan sürüm bu. menüler arasında geçiş yapmıyordu en son yine yapmıyorsa aynı terane aynı hamam işte.

eski çalışmayan sürüm bu. menüler arasında geçiş yapmıyordu en son yine yapmıyorsa aynı terane aynı hamam işte.
Eski sürüm olduğuna nasıl karar verdiğini biraz açıklasana. Çalışmayan/sorunlu Crâck neden paylaşayım?
Biraz okuma alışkanlığı edin.
Pek yazılacak bir şey yok aslında, ban yiyen bir müşterisinden gelen son sürüm Loader'a baktım ve bir şey değişmemiş :D
Daha önce sadece Unpack paylaşılmış, bu son sürümün Unpack + Crâck.
Brutality ile tamamen aynı, detayları merak ediyorsanız eski konuya gidebilirsiniz.
https://cheatglobal.com/konu/brutality-valorant-Crâcked-by-lolshan-chatgpt-paste.41531/

Eski sürüm olduğuna nasıl karar verdiğini biraz açıklasana. Çalışmayan/sorunlu Crâck neden paylaşayım?
Biraz okuma alışkanlığı edin.
menüler arasında geçiş yapabiliyor musun sen? mesela mouseye arduino bağlamak için girdiğimiz kısım var ya işyerindeyim şimdi tam bakamıyorum o alana girince loader kapanıyordu en son.

menüler arasında geçiş yapabiliyor musun sen? mesela mouseye arduino bağlamak için girdiğimiz kısım var ya işyerindeyim şimdi tam bakamıyorum o alana girince loader kapanıyordu en son.
Mouse'u neden arduinoya bağlıyorsun ve nasıl yapıyorsun? host shieldsiz sürüm bu ve ben kendim de denedim çalışıyor menülerde sorun yok yardımcı olmamı istermisin?

mouse'u ve arduinoyu bilgisayara takacaksın girişte arduino portunu seçiceksin misc kısmından mouse modelini seçtikten sonra upload licaksın 10 20 saniye bekledikten sonra yüklenmiş olacaktır
bu dediğin şey adamın zoruna gidebilir çünkü adam zahmete girip uğraşmış ve paylaşmış (5 dakika bile olsa onun zamanı ve değerli )

Dosyayı indirip çalıştırmadan böyle yorumlar yapabilmen çok ilginç :D Menüler arası geçiş yapılamayan Crâck paylaşan var mı cidden forumda?
Dediğim gibi bu son sürümün Unpack + Crâck. Herhangi bir sorunu yok, test edilmeyen hiçbir Crâck'i paylaşmam.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt