yusufblc30
Diamond Üye
şimdi gelip zaten bunu geliştirmeyi bıraktık falan der Xd
Zaten cs go yu salmıştık free yapmayı düşünüyoduk (bunny cs go yu yaptık) ama xone paste demen komik olmuş xone tr temsilcisi lolshan menu 0 dan yapılmış xone ilham alınmıştın ve imguisi sağda solda olmayan bir menüdür xone 2 nin sourcesi zaten yoktur ayrıca hile içindeki birçok özellik yokturCrâck Date ~ 01.10.2022
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ XONE (Pasted)
Protectors ~ VMP [UnPacked/De-Virtualized] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi] : ip-api [Türkiye harici bağlantılar için tüm sunucularla olan bağlantı silindi]
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NinjaWare Valorant Loader (Son Sürüm) olan varsa PM' den göndersin.İlk olarak hile XONE paste, dll tamamen açık kodları inceleyin.
XONE Menu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NinjaWare Menu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VMP kullanınca uncrackable olduğunu sanıyor @TOYSPEEK @R1NGZ3R0
Bide Vmp' yi doğru şekilde de kullanamamış string hala açık (mükemmel anti-debug)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sadece DllMain virtualize edilmişLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Pasted ip-api.comLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Lisans koruması için respond urlLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirve bu mükemmel sisteme istediğiniz hwid yapıştırabileceğiniz arayüz bile yapmışlarLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Loader' ın çalışma mantığı basit, dll indiriyor ve indirdiği dll' in içinde hile dll' i var (Yani loader.dll içinde cheat.dll). Birçok paster hile sağlayıcısı aynı methodu kullanıyor zaten.
Hiç var olmayan auto-ban sistemi içinde ilginç bir png koymuş ergenlik diyebiliriz herhaldeLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(Olurda manual ban atarlarsa bu url' de olan png' yi görüyorsunuz. Cinsel içerik olduğu için buraya url vermiyorum merak eden manual yazıp baksın)
Vmp Unpacked ve tamamen De-Virtualize edildi, tüm kodları görebilirsiniz.
Cloud Config çalışmayacaktır çünkü sunucuları sadece Türkiye konumuna açık ve cracki yurt dışına da paylaştığım için sunucu bağlantılarını tamamen kaldırdım.
Cloud Config için server rewrite yapmaya değeceğini düşünmediğimden yapmadım.
Kısacası 2 yıl ara verdiğim Türkiye pazarında hala hiçbir gelişme yok ve bunu gördüğüme cidden üzüldüm.
Gelişmek için dll ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Dll aşağıda paylaştım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ve cracklenmesini istediğiniz başka CS:GO hileleri varsa onları da yazın. (Türk hileler öncelikli)
ama böyle olmuyor tosbağaaaZaten cs go yu salmıştık free yapmayı düşünüyoduk ama xone paste demen komik olmuş xone tr temsilcisi lolshan menu 0 dan yapılmış xone ilham alınmıştın ve imguisi sağda solda olmayan bir menüdür xone 2 nin sourcesi zaten yoktur ayrıca hile içindeki birçok özellik yoktur
dedi knk bak sahuyuddsaagyudshaşudsaşimdi gelip zaten bunu geliştirmeyi bıraktık falan der Xd
aga bunny csgo dediğin çalışmıyor bile ne yaşıyonZaten cs go yu salmıştık free yapmayı düşünüyoduk (bunny cs go yu yaptık) ama xone paste demen komik olmuş xone tr temsilcisi lolshan menu 0 dan yapılmış xone ilham alınmıştın ve imguisi sağda solda olmayan bir menüdür xone 2 nin sourcesi zaten yoktur ayrıca hile içindeki birçok özellik yoktur
işte anlamadığnız konu şu ki bizim gelir kaynağımız buralar değil işi hobi olarak yapıyoruz hani internal crackede gram üzülmedimama böyle olmuyor tosbağaaa
dedi knk bak sahuyuddsaagyudshaşudsa
valo cracklenirse onu da mı free yapsak diceniz affedersinizde siz nerden para kazancaksınız
aga bunny csgo dediğin çalışmıyor bile ne yaşıyon
ozaman niye sürekli paste atıp atıp satıyonuz yawişte anlamadığnız konu şu ki bizim gelir kaynağımız buralar değil işi hobi olarak yapıyoruz hani internal crackede gram üzülmedim
patladım knkBir kere de şaşırt be hewal
Zaten bunnycsgoyuda free yaptık aynı hile https://cheatglobal.com/konu/bunnycsgo-com-bedava-oldu.30031/Bir kere de şaşırt be hewal
paste yapanmı paste atabiliyosan yap sat bakiyimozaman niye sürekli paste atıp atıp satıyonuz yaw
HAYKIRDIM PATLADIM AMK AE]INGEW'OFNWEOGNWOJNG;3w4ojfBir kere de şaşırt be hewal