NinjaWare Internal Crâcked By LOLSHAN (XONE Paste)

şöyle bir sorun var hile de hiç bir sorun yok fakat rekabetçi giriyorum veya yoldaş rekabetçi de 7-8 raund sonra cs donuyor ve bi anda kendini kapatıyor yoldaş da aynı 2 el atıyorum 3. el de bir anda donuyor ve kendini kapatıyor hadi kapatması sorun değil fakat config kayıt edemiyoruz load edince baştan ayarları yapmamız gerek çözümünü bilen lütfen yardımcı olsun

şöyle bir sorun var hile de hiç bir sorun yok fakat rekabetçi giriyorum veya yoldaş rekabetçi de 7-8 raund sonra cs donuyor ve bi anda kendini kapatıyor yoldaş da aynı 2 el atıyorum 3. el de bir anda donuyor ve kendini kapatıyor hadi kapatması sorun değil fakat config kayıt edemiyoruz load edince baştan ayarları yapmamız gerek çözümünü bilen lütfen yardımcı olsun
Paste hile çok bir şey bekleme, çökmesi normal :) Config içinde konuda açıkladım zaten. "Daha Fazla Bilgi" kısmını okursan görebilirsin.

Paste hile çok bir şey bekleme, çökmesi normal :) Config içinde konuda açıkladım zaten. "Daha Fazla Bilgi" kısmını okursan görebilirsin.
yani en kötü config çalışmasaydı da daha 1 el bitmeden çökmesi biraz sıkıntı tekrar girip ayar yapmak falan biraz sıkıntı hiç bir türlü çözümü yok mu en azından config çalışmazsa bile çökme sorununa bir el atsan reis? hile gayet güzel cidden yani keşke şu sorun olmasa mükemmel ötesi

yani en kötü config çalışmasaydı da daha 1 el bitmeden çökmesi biraz sıkıntı tekrar girip ayar yapmak falan biraz sıkıntı hiç bir türlü çözümü yok mu en azından config çalışmazsa bile çökme sorununa bir el atsan reis? hile gayet güzel cidden yani keşke şu sorun olmasa mükemmel ötesi
Benden kaynaklanan bir sorun değil ki bu. Hileyi satın alsan da aynı şekilde çökecek. Paste kodu düzeltmemi beklemen saçma olur bence

Benden kaynaklanan bir sorun değil ki bu. Hileyi satın alsan da aynı şekilde çökecek. Paste kodu düzeltmemi beklemen saçma olur bence
anladım neyse yine de eline sağlık artık ayarları ss alıcaz yapıcak bir şey yok :D

anladım neyse yine de eline sağlık artık ayarları ss alıcaz yapıcak bir şey yok :D
Değerli hesaplarında kullanmanı önermem. VAC yediğini söyleyen müşterileri var :D

Online config olmadığı için için çöker durur zevk vermez

Paste hile yazmış djdjdj valla bu çocuk çok komik ulan xone paster lolshan (köksal Çetin) config apisi olmadığı için çöker durur zaten oynancak bir Crâck değil boşuna uğraşmış zahmet etmiş köksal zaten csgo projeleri artık umurumuzda değil xone pasteleyen biz değil kendisidir bizim hile rage tabanlıdır ve sourcesi yoktur kanıtlarımızda ektedir xone v1 in sourcesi vardır xone v2 nin sourcesi yoktur hatta imguisi bile yoktur zamanında 0 dan bakılarak yapılmıştır ayrıyetten online cfg online chat online user walkbot roll antiaim radyo movement helper grenade helper lobideki insanların rankını değiştirme lobi bombası error spawn vs resimli (nevelose) tarzı skinchanger hiç bir türk hilesinde yoktur xone paster lolshanede çağrım kendi hileni geliştir bu kullanışsız crackinde bir güncellemelik canı var zaten useless Crâck oynamayı başarabilene saygı duyarım 😅

unknown.png

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt