NinjaWare Internal Crâcked By LOLSHAN (XONE Paste)

LOLSHAN

Reverser
Crâck Date ~ 01.10.2022
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ XONE (Pasted)
Protectors ~ VMP [UnPacked/De-Virtualized] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi] : ip-api [Türkiye harici bağlantılar için tüm sunucularla olan bağlantı silindi]

pj13nzv.png

/

İlk olarak hile XONE paste, dll tamamen açık kodları inceleyin.
XONE Menu:
NinjaWare Menu:
VMP kullanınca uncrackable olduğunu sanıyor :( @TOYSPEEK @R1NGZ3R0
Bide Vmp' yi doğru şekilde de kullanamamış string hala açık (mükemmel anti-debug)
Sadece DllMain virtualize edilmiş :D
Pasted ip-api.com
Lisans koruması için respond url ve bu mükemmel sisteme istediğiniz hwid yapıştırabileceğiniz arayüz bile yapmışlar :D
Loader' ın çalışma mantığı basit, dll indiriyor ve indirdiği dll' in içinde hile dll' i var (Yani loader.dll içinde cheat.dll). Birçok paster hile sağlayıcısı aynı methodu kullanıyor zaten.
Hiç var olmayan auto-ban sistemi içinde ilginç bir png koymuş ergenlik diyebiliriz herhalde
(Olurda manual ban atarlarsa bu url' de olan png' yi görüyorsunuz. Cinsel içerik olduğu için buraya url vermiyorum merak eden manual yazıp baksın)
Vmp Unpacked ve tamamen De-Virtualize edildi, tüm kodları görebilirsiniz.
Cloud Config çalışmayacaktır çünkü sunucuları sadece Türkiye konumuna açık ve cracki yurt dışına da paylaştığım için sunucu bağlantılarını tamamen kaldırdım.
Cloud Config için server rewrite yapmaya değeceğini düşünmediğimden yapmadım.
Kısacası 2 yıl ara verdiğim Türkiye pazarında hala hiçbir gelişme yok ve bunu gördüğüme cidden üzüldüm.
Gelişmek için dll ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Dll aşağıda paylaştım
/
NinjaWare Valorant Loader (Son Sürüm) olan varsa PM' den göndersin.
Ve cracklenmesini istediğiniz başka CS:GO hileleri varsa onları da yazın. (Türk hileler öncelikli)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cs go hilesini cracklicekmiş djdjdg lan valla komik adamsın he
Ah be :(
Burda dedikodu bitermi sıkılmadılar adamlar. Varsa elinizde birşeyler paylaşın amk sıkıldım boş muhabbetlerinizden. Biri çıkar httdebuggerla tablo isimlerini öğrendiği için loggin olur Crâck attım der biri çıkar hergün siteye vurmaya çalışır gelip hoppidi hopiidi yapar başka konular hiç bu kadar aksiyonlu değil.
Paylaştım..

Eline sağlık, çok konuşuyordu 👏

Hocam öncelikle eline sağlık. Teşekkür ediyoruz paylaşım için.
Sorum, sadece csgo hilelerine bağlı mı Crâck yapıyorsunuz? Başka oyunların da taleplerini karşılayabilir misiniz?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.

Hocam öncelikle eline sağlık. Teşekkür ediyoruz paylaşım için.
Sorum, sadece csgo hilelerine bağlı mı Crâck yapıyorsunuz? Başka oyunların da taleplerini karşılayabilir misiniz?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.
Teşekkür ederim, diğer oyunlar içinde yaparım sorun olmaz. Sadece şuanda CS:GO ve Valorant üzerine yapmayı planlıyorum ama dediğim gibi boş vakitlerde bakarım.

Teşekkür ederim, diğer oyunlar içinde yaparım sorun olmaz. Sadece şuanda CS:GO ve Valorant üzerine yapmayı planlıyorum ama dediğim gibi boş vakitlerde bakarım.
Dönüş yaptığınız için teşekkür ediyorum. Detayları özel mesajdan bildiriyorum o halde.
Sağlıcakla.

bu adama bayılıyorum ya <3 ellerine sağlık başka işlerde daha görmek isterim seni kral :cooldoge:

Crâck Date ~ 01.10.2022
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ XONE (Pasted)
Protectors ~ VMP [UnPacked/De-Virtualized] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi] : ip-api [Türkiye harici bağlantılar için tüm sunucularla olan bağlantı silindi]

pj13nzv.png

/

İlk olarak hile XONE paste, dll tamamen açık kodları inceleyin.
XONE Menu:
NinjaWare Menu:
VMP kullanınca uncrackable olduğunu sanıyor :( @TOYSPEEK @R1NGZ3R0
Bide Vmp' yi doğru şekilde de kullanamamış string hala açık (mükemmel anti-debug)
Sadece DllMain virtualize edilmiş :D
Pasted ip-api.com
Lisans koruması için respond url ve bu mükemmel sisteme istediğiniz hwid yapıştırabileceğiniz arayüz bile yapmışlar :D
Loader' ın çalışma mantığı basit, dll indiriyor ve indirdiği dll' in içinde hile dll' i var (Yani loader.dll içinde cheat.dll). Birçok paster hile sağlayıcısı aynı methodu kullanıyor zaten.
Hiç var olmayan auto-ban sistemi içinde ilginç bir png koymuş ergenlik diyebiliriz herhalde
(Olurda manual ban atarlarsa bu url' de olan png' yi görüyorsunuz. Cinsel içerik olduğu için buraya url vermiyorum merak eden manual yazıp baksın)
Vmp Unpacked ve tamamen De-Virtualize edildi, tüm kodları görebilirsiniz.
Cloud Config çalışmayacaktır çünkü sunucuları sadece Türkiye konumuna açık ve cracki yurt dışına da paylaştığım için sunucu bağlantılarını tamamen kaldırdım.
Cloud Config için server rewrite yapmaya değeceğini düşünmediğimden yapmadım.
Kısacası 2 yıl ara verdiğim Türkiye pazarında hala hiçbir gelişme yok ve bunu gördüğüme cidden üzüldüm.
Gelişmek için dll ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Dll aşağıda paylaştım
/
NinjaWare Valorant Loader (Son Sürüm) olan varsa PM' den göndersin.
Ve cracklenmesini istediğiniz başka CS:GO hileleri varsa onları da yazın. (Türk hileler öncelikli)
hocam valorant crak yapabilrmisiniz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt