TOYSPEEK
Efsane Üye
Korkudan ? Neden korkayım başarısız bir çocuktan?adam klorkdudan dilin yuttu amk türkçeyi unuttu eli ayagı bırkdıbrne gırdı qweewqe
Korkudan ? Neden korkayım başarısız bir çocuktan?adam klorkdudan dilin yuttu amk türkçeyi unuttu eli ayagı bırkdıbrne gırdı qweewqe
hiç yalnız bırakmadım hep yanındayımtospik tospik canım arkadaşım
Yada troll kitleden burda boş polemik yapacağına cracklediysen paylaş millet kullansın boş yapmaya gelmeyinadam klorkdudan dilin yuttu amk türkçeyi unuttu eli ayagı bırkdıbrne gırdı qweewqe
Aynen knk atRiota atalım bakalım sonra dt olunca görürsün pixelxe olduğu gibi bir gece ansınız herkes ban yer
Ben Crâck göremiyorum?Crâck yiyince girdiğim tripler tam liste
Dediğim gibi anlaştığım arkadaş paylaşmamı istemedi o isterse paylaşırız sorun yokYada troll kitleden burda boş polemik yapacağına cracklediysen paylaş millet kullandın boş yapmaya gelmeyin
ayrıca zaten konunun ismide Crâck değil unpack ben temizledim cracklamak o kadar zor değil ))))))Aynen knk at
Ben Crâck göremiyorum?
yav de get burda ya boş konu açma yada açacaksan adam gibi konu aç giriş başarısız arkadaşDediğim gibi anlaştığım arkadaş paylaşmamı istemedi o isterse paylaşırız sorun yok
galiba tek bildiği kelime başarısız arkadaş pixele olduğu gibi sanada olur çok meraklanma sen şimdiden başlamışsındır korumaları güçlendirmeye ayrıca sitene giremiyorum nedenyav de get burda ya boş konu açma yada açacaksan adam gibi konu aç giriş başarısız arkadaş