Hocam selfbotlar dc ye aykırı diye biliyorum doğrumuyum. (DC bişey ypamıyor)
ya örnek veriyorum bi arkadaşıma dm yoluyla bottan mesaj gönderebiliyormuyum mesela acil oyuna gel gibisinden yada troll birşeylerne gibi
hocam şimdi örnek veriyorum ben bu bot'u ticket bot'u yapa bilir miyim lazım olan bir şey çünkü bana.hayır kendi bilgisayarında çalışıyorsun hesabını girip
öyle mesaj gönderemiyorsun ama troll şeyler yapabilirsinya örnek veriyorum bi arkadaşıma dm yoluyla bottan mesaj gönderebiliyormuyum mesela acil oyuna gel gibisinden yada troll birşeyler
doğru ama bu daha safe 4 yıldır olan bir programHocam selfbotlar dc ye aykırı diye biliyorum doğrumuyum. (DC bişey ypamıyor)
ticket botundan kastın nedir?hocam şimdi örnek veriyorum ben bu bot'u ticket bot'u yapa bilir miyim lazım olan bir şey çünkü bana.
Yok hocam normal ticket botları var ya o bot üzerinden ticket aça bilmekten bahsediyorum.öyle mesaj gönderemiyorsun ama troll şeyler yapabilirsin
doğru ama bu daha safe 4 yıldır olan bir program
ticket botundan kastın nedir?
eğer ticket açıldığında otomatik tickete cevap vermek ise yapabilirsin
veya biri seni etiketlediginde karşılıgında birşey yazabilirsin
hayır bu öyle birşey değilYok hocam normal ticket botları var ya o bot üzerinden ticket aça bilmekten bahsediyorum.
no you cantcan it join servers and do mass dm ?
Discord deneyiminizi daha iyi hale getirelim.
Karşınızda Nighty - şimdiye kadarki en gelişmiş Discord aracı.
FİYAT
SINIRSIZ : 10.25€
ÖDEME YÖNTEMİ
PAYPAL
CREDIT & DEBITCARD
CRYPTO
BINANCE PAY
SKRILL
PAYSAFECARD
GIFTCARD
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
reseller hocam'da o yüzden valorantta falan başkalarının hilelerini satanlarda var biz onlara reseller diyoruz.hocam başkasının yazılımını neden siz satıyorsunuz orjinal site farklı