Night Ware Source !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anomalyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hahahha gördüğüm on boktan source olabilir :D
Özellikle com için apicall bitirdi beni %100 UD be krşm
bile yanlış TArray nerede?
haha rndm() kullansaydın bari

Aldığı veriyi bile bilmiyor - :D (Edit: pardon yaw FView bile almıyormuş ahha)

Eğlendim.
niye öyle diyorsunuz beyfendi 2 günde bir güncelleme verip ud tutuyorlarmış :kappasmiley:
saEgG0ecT4i6qB0WEPem4g.png

Son düzenleme:
Hocam alışkanlık olmuş benim aimbotun srcyi çalmıştım bunuda çalsam sıkıntı olur mu telif yer miyiz Zahura Private Unique Build Anal Fisting ESP yapmayı düşünüyorum da

Hahahha gördüğüm on boktan source olabilir :D
Özellikle com için apicall bitirdi beni %100 UD be krşm
haha rndm() kullansaydın bari

Aldığı veriyi bile bilmiyor - :D (Edit: pardon yaw FView bile almıyormuş ahha)

Eğlendim.
herkes tarray kulanmak zorunda değil buda iş görür evet tarray ue nin kendi şeyi ama kulanılması bişeyi değiştirmez ne yaptığını biliyorsan
source zaten tamamen eski projemiz bountyden pastelenmiş diğer tüm sourceler gibi bi tek actor loop bizim yaptığımız gibi kalmış geri kalan saçmalıklar onlar tarafından pastelenmiş

herkes tarray kulanmak zorunda değil buda iş görür evet tarray ue nin kendi şeyi ama kulanılması bişeyi değiştirmez ne yaptığını biliyorsan
source zaten tamamen eski projemiz bountyden pastelenmiş diğer tüm sourceler gibi bi tek actor loop bizim yaptığımız gibi kalmış geri kalan saçmalıklar onlar tarafından pastelenmiş
TArray kullanmazsan fazla veya eksik loop yaparsın, dormant verisi bazen yanlış olabilir, player info yanlış olabilir, map name gibi actorler bir süre sonra silinir gider ve round arttıkça eski geçersiz actorleri de tararsın. Kısacası ne yaptığını bilmiyor gibi :)

TArray kullanmazsan fazla veya eksik loop yaparsın, dormant verisi bazen yanlış olabilir, player info yanlış olabilir, map name gibi actorler bir süre sonra silinir gider ve round arttıkça eski geçersiz actorleri de tararsın. Kısacası ne yaptığını bilmiyor gibi :)
dediğin gibi kulanılması zorunlu birşey değil sadece işini kolaylaştırır kendisi sadece loopu pastelmiş bounty sourcesinden ama orjinal bounty sourcesinde sırf checkler için bi thread vardı hiç bi invalid actor kalmazdı

eyvallah
Canımı Sıkan Bazı Orman Çocukları Yüzünden Güncellenen New Sürümün Source Kodunu Paylaşma Kararı Aldım. ;)

Link :
VT: VT:
Exe :
Exe VT :

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt