zeynepoktay
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Türkiyede çok az bulunan şeye bugün çözüm getirdim.
Sürekli yabancı insanlardan cloud alıp para baymak yerine çok daha ucuz fiyatlara %100 kişiye özel private L0GLAR ile müşterilerinizi memmnun edin.
Denemek isteyenler için 3 adet hotmail / cookie l0g freedir.
Merhaba dostlar. Çoğunuz beni l0g search sunucumdan tanıyor. Evet kapattık ama her son bir başlangıçtır bugün sizlere yeni açtığımız Cookie ve Hotmail cloud sunucumuzdan bahsediceğim
İlk olarak cookie.
Cookie cloudumuzda günde en az 3 adet resimdeki gibi data paylaşılır.
Paylaşım olmayan günlerde ise telafi sağlanır.
En çok dikkat çeken özelliğimiz şu. Üyelik aldığınızda adınıza özel kanal açılır ve oraya tamamen ama tamamen private kişiye özel loglarınız düşer.
Aynı sistemimiz hotmail içinde bulunmaktadır.
Yine özel kanal yine günde en az 3 dosya paylaşımı.
Tamamen UHQ Dosyalardır
Örnek hitler.
( Cookie checker mevcut olmadığı için koyamadım ama emin olun düşündüğünüzden çok daha kaliteli)
Fiyatlar:
Hotmail Prices:
1 Month Access / 260 TL
3 Month Access / 550 TL
Lifetime Access / 790 TL
Sürekli yabancı insanlardan cloud alıp para baymak yerine çok daha ucuz fiyatlara %100 kişiye özel private L0GLAR ile müşterilerinizi memmnun edin.
Merhaba dostlar. Çoğunuz beni l0g search sunucumdan tanıyor. Evet kapattık ama her son bir başlangıçtır bugün sizlere yeni açtığımız Cookie ve Hotmail cloud sunucumuzdan bahsediceğim
İlk olarak cookie.
Cookie cloudumuzda günde en az 3 adet resimdeki gibi data paylaşılır.
Paylaşım olmayan günlerde ise telafi sağlanır.
En çok dikkat çeken özelliğimiz şu. Üyelik aldığınızda adınıza özel kanal açılır ve oraya tamamen ama tamamen private kişiye özel loglarınız düşer.
Aynı sistemimiz hotmail içinde bulunmaktadır.
Yine özel kanal yine günde en az 3 dosya paylaşımı.
Tamamen UHQ Dosyalardır
Örnek hitler.
( Cookie checker mevcut olmadığı için koyamadım ama emin olun düşündüğünüzden çok daha kaliteli)
Fiyatlar:
Hotmail Prices:
Cookie Prices:
Payment Methods:
İban
Papara
İtemsatış
Hesap.com
discord.gg/nightscloud
Son düzenleme: