Patched.to hesabını cookie olarak veriyoruz nexus ile alakası yok sorunsuz kullanılıyorCookie derken nasıl oluyor nexus ip ban atmıyor mu başka cihazdan girilince?
eklermisin alıcam Krax#2533GB Şekilde UHQ Proxy Satıyorum almak için discorddan ekleyebilirsiniz Discord: xchwtx
Nexus'u Cookie Şeklinde teslim ediyorum fakat hiçbir sorun olmaz olması durumunda paranız iade edilecektir.
1 GB Proxy ile 30-40K Combo Check atılıyor 2k+ CPM
3 GB Proxy ile 130-150K Combo Check atılıyor 2k+ CPM
1 GB PROXY 20₺
3 GB PROXY 50₺
30D Nexus 50₺ [Cookie]
30D Netflix 10₺ [30 Gün Garanti]
nasıl bir sıkıntı söyle ona göre alalım1g proxy aldım sıkıntı çıktı anında iade gerçekleştirdi +rep
proxy bazen düzgün çalışmayabiliyor ama bana iade yerine daha iyi proxy verdi kral adam tavsiye ederim almanı lazımsanasıl bir sıkıntı söyle ona göre alalım
Arkadaşa proxy attım fakat fxck lite de denediği için çalışmadı (fxck ve valx) hariç hepsinde sorunsuz çalışıyornasıl bir sıkıntı söyle ona göre alalım
Yeheere discordum bu istek attim kabul edermisin alicamGB Şekilde UHQ Proxy Satıyorum almak için discorddan ekleyebilirsiniz Discord: xchwtx
Nexus'u Cookie Şeklinde teslim ediyorum fakat hiçbir sorun olmaz olması durumunda paranız iade edilecektir.
1 GB Proxy ile 30-40K Combo Check atılıyor 2k+ CPM
3 GB Proxy ile 130-150K Combo Check atılıyor 2k+ CPM
1 GB PROXY 20₺
3 GB PROXY 50₺
30D Nexus 50₺ [Cookie]
30D Netflix 10₺ [30 Gün Garanti]