Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamların hakkını yemeyin olum az birşey adam olun niye herkese böyle çamur atıyorsunuz adamlar işinin en iyisini yapıyor sadece bypass bakımda emülatör hilesi çalışıyor
adamlar her türlü desteği veriyor bypass alanlara emülatör hilesini kampanyalı bir şekilde veriyor süre telafisi yapıcaz diyor ben 3 yıldır pubg oynuyorum bypass her yerde güncellemede herşeyin duyurusunu net bir şekilde yapıyorlar
gerekli yazışmaların yönetime iletildiğini düşünüyorum @Neofix discord dm inizi kontrol edermisiniz

image.png

Satın almadan önce tüm kuralları okuyup kabul etmiş sayılırsınız.
İade kurallarımız açık ve net bir şekilde web sitede ve discordda belirtilmiştir
Satın aldıgınız gün içerisinde iade talep ettiniz. sizden iade için iban istenildi ve iade etmek istemiyorum dediniz.

Her hile gibi yazılımlar güncellemeye alınabilliyor. ve bu güncelleme zarfında beklemekten başka bir çareniz olmuyor.
eğer beklemek istemiyorsanız giriş yapıp ban yiyebilirsiniz.
yazılım güncelleme sırasında iken geçen süreleriniz telafi ediliyor.

Ekran resminde de yazdıgımız gibi "uzun bir süre güncel almaz ise istediginiz ürünle degiştirilir"
Attığınız ekran görüntüsü hiç bir şeyi değiştirmiyor . Ayrıca, ekran görünüstünde cevap veren kişinin konu ve olayla hiç bir bilgisi yok Benim ibanımı istediğinizde, hileyi aldığımdan beri yaklaşık 5 dakika geçmişti. Size orda Discord sunucunuzda başka bir konudan bahsederken, aniden iban talep ettiniz benden. Hileyi aldığımdan çok az zaman geçmişti, bu yüzden IBAN göndermek için bir neden görmüyorum. Ayrıca, sunucunuzda yapılan iadelerin 24 saat içinde yapıldığını söylüyorsunuz ancak benim durumumda neden iade sağlanmıyor tamam her şeye bi kılıf bulduk sunucunuzda ki admin iadenin gerçekleşeceğini bana defalarca belirtmişti, o zaman neden iade gerçekleşmedi?

Katılım 14 Nisan 2024 1 Mesaj QÖWÇEMQÇWÖEMQWÇÖMEQW YARILDIM
Adamların hakkını yemeyin olum az birşey adam olun niye herkese böyle çamur atıyorsunuz adamlar işinin en iyisini yapıyor sadece bypass bakımda emülatör hilesi çalışıyor
adamlar her türlü desteği veriyor bypass alanlara emülatör hilesini kampanyalı bir şekilde veriyor süre telafisi yapıcaz diyor ben 3 yıldır pubg oynuyorum bypass her yerde güncellemede herşeyin duyurusunu net bir şekilde yapıyorlar

bilader aylığı 300 olan hileden ne bekliyorsun ayritten bypass dediğin şey sadece mobil gibi gözükmene işe yarıyo onuda boşver neden direk o fiyatlara çıkardılar kampanya var diyorsun forumda konusuna reklam almış vs vs hala kampanyalımı sence

11 Nisan 2024 tarihinde Nexus Cheat Discordu üzerinden "PUBG Mobile Private-Bypass" adı altında aylık olarak 320 TL karşılığı hileyi aldım. Adı üstünde private olduğu için diğerlerinden farklı ve özel bir hile olması bekleniyordu. Ancak sunucu üzerinde "Supreme Bypass-Private Bypass" adı altında iki hile olduğunu gördüm. Hileyi satın aldım ve kurulum için yetkili kişi geldi, kurulumu bizzat yaptı. Ancak kurulumdan sonra eğitim sahasına girdiğim anda 2 aylık bir ban yedim. Hesabım Fatihe kasılmış ve içi dolu bir hesaptı güya güven duyduğum için doğrudan ana hesabımdan oynuyordum. Ban yedikten sonra suçlu benmişim gibi gösterildim, hileyi yanlış kurduğum iddia edildi, ancak kurulum eksiksizdi ve tüm talimatlara uyuldu.
Üstelik kurulumu yapan yetkili kişi, kurulumdan sonra benim gibi birçok kişinin ban yemesine neden olan bir hatayı yapmış olmasına rağmen hiçbir sorumluluk almadı. o günden beri Dört gündür hala private hile sunuma çıkmadı hala bakımda. Ancak normal ve ucuz olan "Supreme" de bakıma alınıyor. Bu durumda, iade istedim. İlk başta kimse bana cevap vermedi ve hakkımızda merak edilenler kısmında iadenin 24 saat içinde gerçekleşeceği söylendi. Ancak ben altı saat sonra iade talebimi ilettim ve kabul edilmedi. Beni suçlu çıkardılar ve yetkili kişiden sonra admin olan kişi ile görüştüm bana iadenin gerçekleşeceğini sadece yetkili kişiyi beklememi söyledi. Elimde kanıtlarım vardı fakat , ticket kapatıldığı için mesajlara ulaşamıyorum.
Eğer müşteri memnuniyetine önem veriyorsanız, ya kullanıcıyı zora sokmayacaksınız ya da iadeyi kabul edeceksiniz. İade talimatlarına rağmen iade yapmayı reddediyorsunuz. bi de üstüne üstlük admin iadenin gerçekleşeceğini söyledi. Hem "private" adı altında hile satıp saniyeler içinde ban attığınız hem de sunucuyu sürekli bakıma alıp kullanıcıları mağdur ettiğiniz bir durumda, iade talebimi kabul etmiyorsunuz. Bu hileyi güvenerek satın almayın, paranızla birlikte hesabınızı riske atmayın. Zaten üç günde bir hileyi bakıma alıyorlar. İadenin sağlanmasını istiyorum.
@NexusCheats
@Script1337
iade yapılacağını söylemişim öylemi discord dmlerimizede bir bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt