Nexora Scanner HK.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nitrosal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nitrosal

Platinum Üye
İletişim
Hocamlar, selamlar. well'de kontrole gittim bu masonun scanneri attılar. çok hızlı bi sürede bitti scan işin içinde mason olduğu için biraz tırstım ve çok hızlı bitmesi şüphelendirdi, ekstra defender'i vb. kapattırdılar. sıkıntı çıkar mı format mı atsam

nexora yeni bir scanner oceanda echodada kapatılıyor defender fakat suphen var ise yapabilirsin yeni oldugu icin bilemioruzz

Hocamlar, selamlar. well'de kontrole gittim bu masonun scanneri attılar. çok hızlı bi sürede bitti scan işin içinde mason olduğu için biraz tırstım ve çok hızlı bitmesi şüphelendirdi, ekstra defender'i vb. kapattırdılar. sıkıntı çıkar mı format mı atsam
Kernel driver kullandıkları için hızlı bitiyor diğer scannerlar Windows spikerinden yavaş çekiyorlar ama nexuronun dijital imzasının süresi bitmiş meşru işler döndürüyorlar bence arkadan ama kesin bir kanıt yok resmi bir dijital imzası olmadığı için ben kabul etmezdim size kalmış

masondan hayır gelmez hocam ocean veya napse isteseydin

Nexora Scanner’ın amacı, bilgisayardaki hileleri doğrudan ve nokta atışı şekilde tespit etmektir. Sistemimiz, hileye giden yolları analiz etmek yerine, doğrudan hilenin kendisini bulmaya odaklanır.
Örneğin; C:/ diski üzerinde bulunan tüm .DLL dosyalarını tarayıp VMProtect olup olmadığını kontrol eden bir sistem eklemek mümkündür. Ancak bu tür bir tarama, yalnızca tek bir tespit için bile tarama süresini minimum 3 dakika uzatmaktadır. Bu da performans açısından verimsiz bir yaklaşım olur.

1 haftadır aktif olarak dijital imzamız bulunmaktadır. VirusTotal üzerinde görülen sonuçların temel nedeni, VMProtect kullanımı ve uyguladığımız şifreleme (obfuscation) sistemidir.
Bugüne kadar yaklaşık 16.000 farklı bilgisayarda tarama gerçekleştirilmiş olup, herhangi bir sorunla karşılaşılmamıştır.

Virustotal Link :
VM Protect Version: 3.10.5 Lite / Herhangi bir Crâck Sürüm Kullanılmamaktadır.
image.png

image.png
image.png

image.png

Kral Format At Kafan Rahat olsun Ben Olsam Atmıştım Format

o_O

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt