adam zaten yenı pin oluşturun demıyor yediğiniz bir nexora exesini istiyorvermedim ilgiyi uza
kimse nexorasını banlatmıcak senn için emin ol
dc ses gel vereyim ben sana ilginivermedim ilgiyi uza
kimse nexorasını banlatmıcak senn için emin ol
onu iyi dedin hocamKonu altına konudan bağımsız herhangi bir cümle kurmamanızı rica ediyorum.
bu konuda haklısında cano mason o pını kullananı tester zannedıp hwid bl alırsa adamın her nexorası kirli çıkaradam zaten yenı pin oluşturun demıyor yediğiniz bir nexora exesini istiyor
Anlamıyorlar ki konu öyle bi çöpe döndü ki yani forumdan hesabımı silicem şimdi az kaldı yetkili de bana mesaj atıyor adamların mesajlarını işine geleni siliyor anlamadımadam zaten yenı pin oluşturun demıyor yediğiniz bir nexora exesini istiyor
zaten aynı pinle atmaz büyük ihtimalle reverse atmaya çalışıcak farklı şekilde bypasslı şekilde çalıştırmayı denicek pin istememesini sağlayarak ama evet dediğin doğru oda bi nebze sorunbu konuda haklısında cano mason o pını kullananı tester zannedıp hwid bl alırsa adamın her nexorası kirli çıkar
muhtemelenzaten aynı pinle atmaz büyük ihtimalle reverse atmaya çalışıcak farklı şekilde bypasslı şekilde çalıştırmayı denicek pin istememesini sağlayarak ama evet dediğin doğru oda bi nebze sorun