NEW Update DC HKS Wolftü Classic & MENA v3.9.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç güven vermedi @L3G şunu banlayabilir misiniz
Senin benimle ne alıp veremediğin var turşu
Kontrol edilmeden kullanmayın malafatı yersiniz.
hiç güven vermedi @L3G şunu banlayabilir misiniz
trojen yemek için güzel hile
bunda trojen virüs yoksa forumdaki big black dickli kara boğalar bana girebilir :D:D:D:D:eek:

Hanginizden başlamalıyım?

Son düzenleme:
Senin benimle ne alıp veremediğin var turşu

Hanginizden başlamalıyım?
Bu attığın dosyanın indirdiği bir dosya daha var, ismi LITCx-eWPYQQXSQNDKMEV.exe, ayrıca domainine bir bağlantı isteği gönderiyor.

İndirdiği dosyanın nerelere request gönderdiğine bakarsak:
image.png

discord.com ve cdn.discordapp.com'a bir request gönderiyor.

Ayrıca registrylerde etkileşim yaşayan pathler şunlar:
image.png

Bu dosyayı paylaşan arkadaşla ilgilenebilir misiniz? Bir de virüs total paylaşıp temiz gibi göstermeye çalışıyor :D @Dreamfancy @L3G @HyTra (etiketler için kusura bakmayın insanları tehlikeye atmasın diye)

Bu attığın dosyanın indirdiği bir dosya daha var, ismi LITCx-eWPYQQXSQNDKMEV.exe, ayrıca domainine bir bağlantı isteği gönderiyor.

image.png

image.png

Bu dosyayı paylaşan arkadaşla ilgilenebilir misiniz? Bir de virüs total paylaşıp temiz gibi göstermeye çalışıyor :D @Dreamfancy @L3G @HyTra (etiketler için kusura bakmayın insanları tehlikeye atmasın diye)
helal be XDDDD

image.png

image.png

Virüs diye çıkanlar confuserex modded yüzünden

LITCx-eWPYQQXSQNDKMEV.exe, temp'e klasörle birlikte exe çıkartıyor resourcesden
ayrıca sql8002.site4now.net buda MySQL aptal değilsen anlarsın diye düşünüyorum bı veri falan da göndermiyor.
Registry işlemleri de bypass + envanter slot ayarlarını kaydediyor program bana ait değil developeri ben değilim fakat bizzat kendim indirip kurdum kullandım kırdım kaynak kodlarını forumda bile paylaştım inceledim açmana gerek yok dnspy aç at bak içindeki kodlara gereksiz konu altında boş yapma

Virüs diye çıkanlar confuserex modded yüzünden

LITCx-eWPYQQXSQNDKMEV.exe, temp'e klasörle birlikte exe çıkartıyor resourcesden
ayrıca sql8002.site4now.net buda MySQL aptal değilsen anlarsın diye düşünüyorum bı veri falan da göndermiyor.
Registry işlemleri de bypass + envanter slot ayarlarını kaydediyor program bana ait değil developeri ben değilim fakat bizzat kendim indirip kurdum kullandım kırdım kaynak kodlarını forumda bile paylaştım inceledim açmana gerek yok dnspy aç at bak içindeki kodlara gereksiz konu altında boş yapma
he baba sensin ondan 🥴

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt