pra bile versen bisey bulasa bilir ne kanka? nl kullanan kaç kişi var haberin yok. resellingi yapan arkadaşlar zaten onaylı ve verified resellerlar. forumda rolleri bile var.Dostum biliyorsan sen yazsaydın duyduğumu yazdım
sadece rus kartları ve bitcoin geçiyor diye biliyorum. bu arada radiantın sitesinde ürün 29.20 euro. rahatlıklada kart ile alınıyor.Git direkt kendi sitesinden al reseller'a gerek duymadan alınabiliyor fiyat farkı reseller'a göre çok daha az olcak.
Hayır papara dahil alabiliyosun. Bazıları alamadıpğını söylüyodu fakat ben her alışımdan direkt siteden alıyorum.sadece rus kartları ve bitcoin geçiyor diye biliyorum. bu arada radiantın sitesinde ürün 29.20 euro. rahatlıklada kart ile alınıyor.
hangisini seçerek alınıyorHayır papara dahil alabiliyosun. Bazıları alamadıpğını söylüyodu fakat ben her alışımdan direkt siteden alıyorum.
payin-payout yeni eklendi onda emin değilim ama çekim yapmaya çalıştığımda çekmeye çalışmıştı(param bulunmuyodu yeni eklendi diye deniyim demiştim) 50tl flan fark koymuştu payselection yüzde yüz çalışıyor ondan eminim.hangisini seçerek alınıyor
A1 TürkçeHacım yani zor bisey bulman nerdeyde imsak sız bulsanda ingilizler acıma yok pra bile versen bisey bulasa bilir reselling diye bir site vardı orda bulursan güvenlimi bilmiyorum ama
goxdev yardımcı oldu kankam vergisiz aldım sayesindeDostum biliyorsan sen yazsaydın duyduğumu yazdım