Çözüldü Neverlose vergisiz alınamaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoJoxec

Diamond Üye
Beyler neverlose almayı düsünüyorum fakat asırı fazla vergi falan koyuyor bazı kisiler vergisiz aldıgını söylüyor 29 Euroya bunu nasıl yapabilirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dostum biliyorsan sen yazsaydın duyduğumu yazdım
pra bile versen bisey bulasa bilir ne kanka? nl kullanan kaç kişi var haberin yok. resellingi yapan arkadaşlar zaten onaylı ve verified resellerlar. forumda rolleri bile var.

Git direkt kendi sitesinden al reseller'a gerek duymadan alınabiliyor fiyat farkı reseller'a göre çok daha az olcak.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Git direkt kendi sitesinden al reseller'a gerek duymadan alınabiliyor fiyat farkı reseller'a göre çok daha az olcak.
sadece rus kartları ve bitcoin geçiyor diye biliyorum. bu arada radiantın sitesinde ürün 29.20 euro. rahatlıklada kart ile alınıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt