ROD1
Diamond Üye
değer mi almaya rage felan iyi mi14 günlük 120 fln sanırım aylık 240 olmalı
değer mi almaya rage felan iyi mi14 günlük 120 fln sanırım aylık 240 olmalı
2 3 gündür oynuom yoldaştayım paso gamesense dışı alan çıkmadı şuana kadar cfg ve lualarına bağlı tamamen mesela bendeki aa luası aşırı sağlam gamesense bile missliyo bazendeğer mi almaya rage felan iyi mi
forumunda ücretsiz cfg lua fln var mı yoksa ücreti ne kadar2 3 gündür oynuom yoldaştayım paso gamesense dışı alan çıkmadı şuana kadar cfg ve lualarına bağlı tamamen mesela bendeki aa luası aşırı sağlam gamesense bile missliyo bazen
en pahalısı 2 dolar fln sanırım forumundada var lua ve cfgler pek sağlam değiller ama idare ederforumunda ücretsiz cfg lua fln var mı yoksa ücreti ne kadar
rage legıt gayet ıyı 19k eloda ban yemıstım fov 30 ustu kullanma 1 2 dolara confıg alablrsn guzel sağlam freelerle ugrasmanı tavsıye etmemdeğer mi almaya rage felan iyi mi
1 tane daha nix mi30 euro birde bu çöpe sub çekenler nix alsın daha iyi
iyi sallıyon he fata ile gamesense hvh attım adam terletti beni , simdi bana sub aldırtıp test ettiricen2 3 gündür oynuom yoldaştayım paso gamesense dışı alan çıkmadı şuana kadar cfg ve lualarına bağlı tamamen mesela bendeki aa luası aşırı sağlam gamesense bile missliyo bazen
valo hile resellemeye devam etsene kanka sen xd nixle "aa luası aşırı sağlam gamesense bile missliyo bazen" üstüne fata varken nixle hit atamicana %100 eminim2 3 gündür oynuom yoldaştayım paso gamesense dışı alan çıkmadı şuana kadar cfg ve lualarına bağlı tamamen mesela bendeki aa luası aşırı sağlam gamesense bile missliyo bazen
luan sağlamsa cidden missliyo buarada kanka ragebot olarak tabi gamesense sker atar orası ayrı mevzu1 tane daha nix mi
iyi sallıyon he fata ile gamesense hvh attım adam terletti beni , simdi bana sub aldırtıp test ettiricen
üstteki mesaj ne olm ben yazmadım
cs2 de lua yok , nix e geldi etki etmiyor hvh girerse o jitter ile degil kill peek bile atamaz , yoldaş kasıyorsunuz karsınıza geliyor midnight tayfa elimle bile vururum onları , buram buram 15 dk da kodlanmıs rus hilesinin propagandasını yapıyorsunuzluan sağlamsa cidden missliyo buarada kanka ragebot olarak tabi gamesense sker atar orası ayrı mevzu
cfg yapabiliyorsan nixe vurdurtmazsın kendini nl ile, ama yinede fazla pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor30 euro birde bu çöpe sub çekenler nix alsın daha iyi
doğru, çoğu yoldaş atanlar ya plague kullanıyor yada o tarz hvh yeni başlamış tayfa oluyor çoğunlukla communityde vuramadıkları için,cs2 de lua yok , nix e geldi etki etmiyor hvh girerse o jitter ile degil kill peek bile atamaz , yoldaş kasıyorsunuz karsınıza geliyor midnight tayfa elimle bile vururum onları , buram buram 15 dk da kodlanmıs rus hilesinin propagandasını yapıyorsunuz