neverlose new rage bot

2 3 gündür oynuom yoldaştayım paso gamesense dışı alan çıkmadı şuana kadar cfg ve lualarına bağlı tamamen mesela bendeki aa luası aşırı sağlam gamesense bile missliyo bazen
forumunda ücretsiz cfg lua fln var mı yoksa ücreti ne kadar

30 euro birde bu çöpe sub çekenler nix alsın daha iyi
1 tane daha nix mi
2 3 gündür oynuom yoldaştayım paso gamesense dışı alan çıkmadı şuana kadar cfg ve lualarına bağlı tamamen mesela bendeki aa luası aşırı sağlam gamesense bile missliyo bazen
iyi sallıyon he fata ile gamesense hvh attım adam terletti beni , simdi bana sub aldırtıp test ettiricen :D

üstteki mesaj ne olm ben yazmadım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
valo hile resellemeye devam etsene kanka sen xd nixle "aa luası aşırı sağlam gamesense bile missliyo bazen" üstüne fata varken nixle hit atamicana %100 eminim

1 tane daha nix mi

iyi sallıyon he fata ile gamesense hvh attım adam terletti beni , simdi bana sub aldırtıp test ettiricen :D

üstteki mesaj ne olm ben yazmadım
luan sağlamsa cidden missliyo buarada kanka ragebot olarak tabi gamesense sker atar orası ayrı mevzu :D

luan sağlamsa cidden missliyo buarada kanka ragebot olarak tabi gamesense sker atar orası ayrı mevzu :D
cs2 de lua yok , nix e geldi etki etmiyor hvh girerse o jitter ile degil kill peek bile atamaz , yoldaş kasıyorsunuz karsınıza geliyor midnight tayfa elimle bile vururum onları , buram buram 15 dk da kodlanmıs rus hilesinin propagandasını yapıyorsunuz :D

30 euro birde bu çöpe sub çekenler nix alsın daha iyi
cfg yapabiliyorsan nixe vurdurtmazsın kendini nl ile, ama yinede fazla pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor

cs2 de lua yok , nix e geldi etki etmiyor hvh girerse o jitter ile degil kill peek bile atamaz , yoldaş kasıyorsunuz karsınıza geliyor midnight tayfa elimle bile vururum onları , buram buram 15 dk da kodlanmıs rus hilesinin propagandasını yapıyorsunuz :D
doğru, çoğu yoldaş atanlar ya plague kullanıyor yada o tarz hvh yeni başlamış tayfa oluyor çoğunlukla communityde vuramadıkları için,

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt