Neverlose.cc Crâck isteği?

cachedImage.png

2 Tane exe var loaderi geçtim bir şekilde diğer exede Network hatası veriyor fazla bakmadım ama oda geçilir kasmayın bu kadar

bsod.sys var tam olarak ne olduğunu anlamadım ama 2. Exede mevcut Buda sanırım yanlış bir işlemde mavi ekran veriyor çok salak bir hile amk müsait bir zamanda tamamen kırıp atarım foruma
Kırarsan büyük bi helal

cachedImage.png

2 Tane exe var loaderi geçtim bir şekilde diğer exede Network hatası veriyor fazla bakmadım ama oda geçilir kasmayın bu kadar

bsod.sys var tam olarak ne olduğunu anlamadım ama 2. Exede mevcut Buda sanırım yanlış bir işlemde mavi ekran veriyor çok salak bir hile amk müsait bir zamanda tamamen kırıp atarım foruma
kırabilirsen baya iyi olur cs nin baya sağlam hilesini kırmış olacaksın büyük başarı ne yalan söliyim

Kimsenin cracklenmez dediği hilelerin bu forumda cracklendiğini gördüm hayırlısı

cachedImage.png

Bende Ocak ayında üyelik almıştım üyeliğimin bitmesine son 1 gün kala bir uğraşıyım dedim Network hatası sanırım ilk loaderdaki auth'un tokeninin geçersiz olduğu zaman veriyor. 2. exe'de driver dropluyor evet bsod atıyor ama en önemli özelliği ObRegisterCallback atması bunu attığı için cheatengine'le scan yapamıyorsun tabi ring 0'da değilsen. Neverlose Lualarını memory'de bulup dumplamıştım aslında bu yöntem hala çalışıyor olabilir. Paralı Luaları bu şekilde crackleyebilirsiniz. Ek olarak şöyle bir link veriyim:

Dediğin hile neverlose kanka bunu yapan adam globaldedir türkiye de bunu crackleyen bul anlından öpecem

kırmaları zor olduğu için bir server için uğraşmazlar.

hvh hilesi hilenin legit botunda silent bile yok

zaten 1 kere cracklendi estrk crackledi onlarda skeeti crackleyip sattıkları için sen skeet Crâck niye kapandı sanıyosun estrk nlyi paylaşmasın diye trde öyle bi cracker olduğunu sanmıyorum
silent legitbotda olmaz kardeşim ragebotta olur onuda otomatik yapıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt