netflix checker için hesap arıyorum bakın acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LunixWeb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gerginlikle alakası yok ya eleman 17 yaşında benden bir yaş büyük evden çıkamıyor yüksek ihtimalle hayatsız asosyalin teki gelmiş bana yapay zeka developerı felan diyor ama mantığında hata var ben yapay zeka developerıysam yazılımla alakam yoktur öyle değilmi bu sebeblede sanalda kötü dışarıda iyi bir kişiliğimdir ama adam gelmiş son mesajında bana asosyal itamında bulunuyor asosyalsem yazılımı çok iyi bilen evden çıkmayan biriyimdir kendisiyle çelişiyor
aslında ikili diyalogların sonu her zamanki gibi birdaha mesaj atmamakla oluyor yani edilen kavganın girilen tartışmanın bir amacı olmuyor hep beraber takılıp eğlenelim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aslında ikili diyalogların sonu her zamanki gibi birdaha mesaj atmamakla oluyor yani edilen kavganın girilen tartışmanın bir amacı olmuyor hep beraber takılıp eğlenelim
devam ederdim ama sonucunda ban yiyeceğim gerek yok arkadaş internetteki herhangi noname çocuğun biri burada bitiriyorum başka yazmıyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt