Çözüldü Net Framework hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Weslolizm

Silver Üye
hilenin loaderını indirdim fakat basınca çift tıklıyorum download sorunu var gibi çözülsüne evet diyorum netfaremework hatası çıkıyor lütfen yardım edin.

hilenin loaderını indirdim fakat basınca çift tıklıyorum download sorunu var gibi çözülsüne evet diyorum netfaremework hatası çıkıyor lütfen yardım edin.
netframework u güncellemeyi deneyin.Birde hatanın resmini çekip buraya yükleyin bu şekilde daha iyi anlaşılır ve daha rahat yardımcı olunabilinir.

ss bu netframework hangi sürümünü güncelleyeyeyim baktım internetten olmadı yardım ederseniz sevinirim.

win 10 bilgisayarım denetim masasından program kaldıra girdim ordan windows özelliklerini aç yada kapat a tıkladım orda tik için de netframework 3.5 (2.0) (3.0) içerir yazıyordu altındada netframework 4.8 vardı şuan 2 tiki de kaldırdım şimdi ne yapmalıyım

win 10 bilgisayarım denetim masasından program kaldıra girdim ordan windows özelliklerini aç yada kapat a tıkladım orda tik için de netframework 3.5 (2.0) (3.0) içerir yazıyordu altındada netframework 4.0 vardı
netframeworkü kaldır ardından buradan indir yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt