Çözüldü .NET FRAMEWORK HATASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enkobobo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkobobo

Silver Üye
Microsoft .NET Framework uygulanmanızda işlenmemiş özel durum oluştu hatası alıyorum. .NET framework güncel yardımcı olabilicek var mı?

hangi yaptığından hata sorunu tam detaylı yada ayrıntılı açıklama yazarsanız ve ekran görüntüsü eklerseniz yardımcı olabiliriz

Microsoft .NET Framework uygulanmanızda işlenmemiş özel durum oluştu hatası alıyorum. .NET framework güncel yardımcı olabilicek var mı?
O hatayla 4-5 ay uğraşdım ve format atmanı öneririm çözümü vardır mutlaka. Ben bir dosyayı silmiştim oyüzden hatayı alıyordum. (tabi başka çözüm önerileri olabilir ama bence format eniyisi.

1- Virüs programını Defender Control ile devre dışı bırak 2- Driver Booster programını yükle ve tüm güncellemeleri yap 3- C:/ Diskine girip CG_Files klasörünü sil ve bilgisayarını yeniden başlat 4- CG Loader'i yönetici olarak aç ve sorunun çözülecek. (Hangi programı açtığında o hatayı aldığını söylemediğin için CG Loader'dir diye düşündüm.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt