.net dilinde yazılımınızı korayacağınız güncel bilinen en iyi taktikler.

BUNLAR ÜCRETSİZ KULLANABİLECEK VE PROJELERİNİZ LAMERLARDAN KORUYABİLECEK YAZILIMLAR. CG'DEKİLER BUNLARA BOYUN KİLİDİ RAHATLIKLA ATABİLİYOR O YÜZDEN CG KAFA TUTACAKSINIZ ÖNCE Bİ 700 $ GÖZDEN ÇIKARTIP AŞAĞIDA ÜCRETLİ OLARAK ÖNERECEĞİM PROGRAMLARA YÖNELİN...
1- ConfuserEx
2- ConfuserEx kendinizin modlayacağı bir version ( şu anda ücretsizler içinde en güvenlisi budur)
3- NET REACTOR( SANALLAŞTIRMALI)
4 - SmartAssembly
5 - Eazfuscator
6 - cyrpto

bu arada türkiyede forumlarda Crâck ve obsfucator hakkında çok fazla böyle araştırmalar yaptım bu kadar detaylı türkçe bilgi veren tek bir konuya rastlamadım :)
r10.net'inden tutunda türkhackteamına kadar :D

bu arada türkiyede forumlarda Crâck ve obsfucator hakkında çok fazla böyle araştırmalar yaptım bu kadar detaylı türkçe bilgi veren tek bir konuya rastlamadım :)
r10.net'inden tutunda türkhackteamına kadar :D
1) KoiVM (Modlu, ne kalitede bir mod yapacağınız zorluk seviyesini düşürebilir veya arttırabilir.)
2) Eazfuscator
3) VMProtect
4) Agile .NET
5) DNGuard
6) .NET Reactor
7) Babel
8) ArmDot

Zorluk seviyesi en makul bu şekilde gider, daha sonrasında piyasada her tarafta deobfuscator araçları olan korumalar gelir, ILProtector, Confuser, ConfuserEx, Smart Assembly, Crypto Obfuscator vs vs.
Bu arada ConfuserEx için modlu demişsin yeni gördüm, eğer modladığınız ConfuserEx'e artık ConfuserEx diyemeyecek kadar iyi modladıysanız unpack biraz daha zorlu olabilir.
Konu güzel fakat seçeneklerin çoğu basit obfuscator'lardan oluşuyor, türkçe kaynak olmadığı konusunda haklısınız.

Son düzenleme:
Zamanında yaptığımda iki dosya oluştururdum birisi exe birisi dll olarak ikiside c# dilinde olurdu exeyi dll yapardım şifreli komutla formu calistirirdim exe olan dosya gizli dll dosyasını calistirirdi iki dosyada da kontrol olurdu obfuscatoru bastıktan sonra da benim yaptığım şifreleme karışırdi exe dosyası unpack edilse bile dll dosyası çalışma fonksiyonunu yitirirdi dll calistirman için exe dosyasının yapısını bozmaması kodlarıyla oynanması gerekiyor oynandığı sıra fonksiyon kendini bozup dosyayı actirmiyodu karışıktı ama çok güzel fonksiyon yazmıştım

VMProtect kullanabilirsin lamer çocukların kıramayacağı güzel bir obf config güzel ayarlarsanız latest sürümde kırılmayabilir ama şunuda bilin config güzel ayarlayamazsanız basit bir unpacker ile bile Crâck yiyebilir netshield var garip ama acayip basit bir obf kullanabilirsin

Zamanında yaptığımda iki dosya oluştururdum birisi exe birisi dll olarak ikiside c# dilinde olurdu exeyi dll yapardım şifreli komutla formu calistirirdim exe olan dosya gizli dll dosyasını calistirirdi iki dosyada da kontrol olurdu obfuscatoru bastıktan sonra da benim yaptığım şifreleme karışırdi exe dosyası unpack edilse bile dll dosyası çalışma fonksiyonunu yitirirdi dll calistirman için exe dosyasının yapısını bozmaması kodlarıyla oynanması gerekiyor oynandığı sıra fonksiyon kendini bozup dosyayı actirmiyodu karışıktı ama çok güzel fonksiyon yazmıştım
image.png

VMProtect kullanabilirsin lamer çocukların kıramayacağı güzel bir obf config güzel ayarlarsanız latest sürümde kırılmayabilir ama şunuda bilin config güzel ayarlayamazsanız basit bir unpacker ile bile Crâck yiyebilir netshield var garip ama acayip basit bir obf kullanabilirsin
NetShield dediğin shadow'un NetShield'i mi farklı bir şeyden mi bahsediyorsun yoksa.

bu konuya daha çok fazla methot ve yöntem eklyeceğim şimdi akp kazandığı için ve bende fakir olduğum için havayi fişek izlicem sağlıcakla kalın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt