EDİT NOTU :
https://cheatglobal.com/konu/van5-hatasini-nasil-coezerim.9037 daha hwid ban yediğini anlamayan eleman sana diyor ki RAGE KULLANDIĞIM İÇİN BAN YEDİM sonra da BANI KALDIRDIĞINI İDDA EDİP YİNE BAN YİYİNCE YARDIM KONUSU AÇIYOR inanma bunlara
ya canım kardeşim kimse kullanmasın diye yorum yapmıyor hadi diğerleri belki öyledir ama bana güven gerçekten bana güven sen kimsin de sana güvenicem diyorsan da bak
youtube kanalım ben yaklaşık 8 yıldır insanlar hile kullansın diye çırpıp çabalayan biriyim yardımcı olmaya çalışıyorum eğer ban yersin diyorsam bana inan bu CR@ACKlenmiş bir hile bunun orjinali zaten bende satın alınmıştı 500 lira verip lifetime sürümünü satın almıştım LEGİT AYAR YOK HER ŞEKİLDE BAN ATIYOR çünkü DETECT yani riot tarafından TESPİT edilmiş bir hile en uzun 1.5 ay dayanıyor öyle ya da böyle ban yiyorsun ki benim yine CONFİG konularımı da bulursun forumda ararsan legit ve rage mod için configler paylaşmıştım yani nesvalo adıyla geçen Exel1ous hilesinin bu CR@CK'li versiyonunu da kullandım
BAN YİYORSUN tüm samimiyetimle söylüyorum ki HİLE TESPİT EDİLMİŞ VE BAN YEDİRTİYOR yemiyorum diyenlere inanma bir tanesi diyor internet kafede açtığım için yemedim diğeri diyor legit kullanıyorum ya ben direkt kendi destek ekibinden legit config aldım güven bana ban yedirtiyor kanalıma baktıysan zaten yalan söylemediğimi anlarsın amacım gerçekten hile kültürünü ayakta tutmak ama BAN YEMENİZİ İSTEMİYORUM