Çözüldü NesValo kullananlar buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efepercy

Gold Üye
(((Öncelikle burada kullanıp ban yiyen ve yemeden sürekli oynayan kişilerin kendi tecrübelerini paylaşmaları çok iyi olur))). Arkadaşlar şöyle bi sorum olucak NesValo aimbot'u kullanan kişiler yorumlarda ban attığını söylüyor. Bu kişiler insanlarlar kullanmasın diye mi söylüyor yoksa gerçekten ban atıyor mu? Ya da aranızda hiç ban yemeyen var mı? Ayrıca hile sistem tarafından ban atıyor olsa bence 'Çalışıyor' şeklinde bırakmazlardı bu da ban yedirmediğini destekler nitelikte. Ya da aşırı legit oyanamak gerekiyorda olabilir, ama yine de ban yemeden kullanan kişiler varsa konu hakkında bikaç birşey yazarlarsa iyi olur

(((Öncelikle burada kullanıp ban yiyen ve yemeden sürekli oynayan kişilerin kendi tecrübelerini paylaşmaları çok iyi olur))). Arkadaşlar şöyle bi sorum olucak NesValo aimbot'u kullanan kişiler yorumlarda ban attığını söylüyor. Bu kişiler insanlarlar kullanmasın diye mi söylüyor yoksa gerçekten ban atıyor mu? Ya da aranızda hiç ban yemeyen var mı? Ayrıca hile sistem tarafından ban atıyor olsa bence 'Çalışıyor' şeklinde bırakmazlardı bu da ban yedirmediğini destekler nitelikte. Ya da aşırı legit oyanamak gerekiyorda olabilir, ama yine de ban yemeden kullanan kişiler varsa konu hakkında bikaç birşey yazarlarsa iyi olur
dostum legit oynamakla bir alakası yok her hile fixlenebilir fixlendiği an sadece 1 kere açmış olsan bile bilgisayarın tespit edilir ve ban yersin

minimum legit ayarlarına nerden ulaşabilirim acaba
Kendin poligona girip ayarlayabilirsin.
Bro ben internet kafede kullanıyorum ki hâlâ da ban yememiş durumdayım.Bunun sebebini konuşacak olursak pek bilgim yok ama sanırım şöyle bir tahminde bulunabilirim.Kafeci abi pc kapalı olsa bile pcye erişim sağlayabiliyor.Eğer 2. bir pc bulup kendi valo oynayacağın makinayada deep freeze kurarsan bir nevi int kafe gibi düşün sanırım ban yemezsin kesin bişey diyemem ama hâlâ da yemedim şu directx all game wh yi de kullanıyorum intel'in programı ile yapıyorum tabii normalde nesvalo ile banlatması gerekli ancak banlatmıyor genel olarak oyunlarda minimum 25-30 kill alıp mvp oluyorum bazen zevkine cılkını çıkartıp 40 50 kill'e çıktığım oluyor tabii hile diye laf yapıp reportluyolar ki haklılar smok içi bela atan birini gördün mü ilk roundda sheriff ile samçödqwdkmöç neyse aşırı legit oynamak ile pek alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü 1.5 aydır sıkıntısız bir şekilde hesabımda oynayabiliyorum.Bugün tekrardan kafeye gittim yaklaşık 15 kişi ban yedi sebebini bilmiyorum tabi hileciyi reportladığın için teşekkürler falan bilmem ne yazıyor tamam'a basınca otomatik banlanıyorsun benim başıma gelmedi tabii ama immo abi vardı 1 tane ona geçmiş olsun burda okuyorsa eğer mesajımı sanmıyorum ama :D

Kendin poligona girip ayarlayabilirsin.

Bro ben internet kafede kullanıyorum ki hâlâ da ban yememiş durumdayım.Bunun sebebini konuşacak olursak pek bilgim yok ama sanırım şöyle bir tahminde bulunabilirim.Kafeci abi pc kapalı olsa bile pcye erişim sağlayabiliyor.Eğer 2. bir pc bulup kendi valo oynayacağın makinayada deep freeze kurarsan bir nevi int kafe gibi düşün sanırım ban yemezsin kesin bişey diyemem ama hâlâ da yemedim şu directx all game wh yi de kullanıyorum intel'in programı ile yapıyorum tabii normalde nesvalo ile banlatması gerekli ancak banlatmıyor genel olarak oyunlarda minimum 25-30 kill alıp mvp oluyorum bazen zevkine cılkını çıkartıp 40 50 kill'e çıktığım oluyor tabii hile diye laf yapıp reportluyolar ki haklılar smok içi bela atan birini gördün mü ilk roundda sheriff ile samçödqwdkmöç neyse aşırı legit oynamak ile pek alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü 1.5 aydır sıkıntısız bir şekilde hesabımda oynayabiliyorum.Bugün tekrardan kafeye gittim yaklaşık 15 kişi ban yedi sebebini bilmiyorum tabi hileciyi reportladığın için teşekkürler falan bilmem ne yazıyor tamam'a basınca otomatik banlanıyorsun benim başıma gelmedi tabii ama immo abi vardı 1 tane ona geçmiş olsun burda okuyorsa eğer mesajımı sanmıyorum ama :D
directx all game wh ne oluyo kanka anlamadım hiç duymadım daha önce

EDİT NOTU : https://cheatglobal.com/konu/van5-hatasini-nasil-coezerim.9037 daha hwid ban yediğini anlamayan eleman sana diyor ki RAGE KULLANDIĞIM İÇİN BAN YEDİM sonra da BANI KALDIRDIĞINI İDDA EDİP YİNE BAN YİYİNCE YARDIM KONUSU AÇIYOR inanma bunlara

ya canım kardeşim kimse kullanmasın diye yorum yapmıyor hadi diğerleri belki öyledir ama bana güven gerçekten bana güven sen kimsin de sana güvenicem diyorsan da bak youtube kanalım ben yaklaşık 8 yıldır insanlar hile kullansın diye çırpıp çabalayan biriyim yardımcı olmaya çalışıyorum eğer ban yersin diyorsam bana inan bu CR@ACKlenmiş bir hile bunun orjinali zaten bende satın alınmıştı 500 lira verip lifetime sürümünü satın almıştım LEGİT AYAR YOK HER ŞEKİLDE BAN ATIYOR çünkü DETECT yani riot tarafından TESPİT edilmiş bir hile en uzun 1.5 ay dayanıyor öyle ya da böyle ban yiyorsun ki benim yine CONFİG konularımı da bulursun forumda ararsan legit ve rage mod için configler paylaşmıştım yani nesvalo adıyla geçen Exel1ous hilesinin bu CR@CK'li versiyonunu da kullandım

BAN YİYORSUN tüm samimiyetimle söylüyorum ki HİLE TESPİT EDİLMİŞ VE BAN YEDİRTİYOR yemiyorum diyenlere inanma bir tanesi diyor internet kafede açtığım için yemedim diğeri diyor legit kullanıyorum ya ben direkt kendi destek ekibinden legit config aldım güven bana ban yedirtiyor kanalıma baktıysan zaten yalan söylemediğimi anlarsın amacım gerçekten hile kültürünü ayakta tutmak ama BAN YEMENİZİ İSTEMİYORUM

Alakası yok ne alaka başkaları da kullanmasın diye ban yedim diyim ki, başkalarının da başı yanmasın diye diyorum ban yedim diye. Evet hile çok güzel çalışıyor ama maalesef ki farkediliyor ve ben de ban yedim. Hile kullananlara gıcık olduğum için ilk defa kullandım ve banlandım bi daha asla kullanmam zaten bütün keyfim kaçtı. Koca haftasonu ne yapıcam diye düşünüyorum :(

Ben yaklaşık 1 aydan fazla kullandım orta-rage şeklinde sonra ban yedi hesap şuan çift hwid var sistemimde 1 buçuk haftadan fazladır nesvalolu giriyorum sorun olmuyor daha yemedim

ben denemek için öylesine 1 gün kullandım ban atmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt