🍀 NERVOUS.PW 🍁 Counter-Strike 2 ✅ No Red Trust Factor ✅ VAC Live-BAN Koruması 🍁 ESP, Chams, Legitbot 🍀

kim olduğumu öğrenmek mi istiyorsun o zaman evinin etrafında ufak bir tur at.

reseller değilim dost.
reseller demedim ki dost ingilizcen varsa seller satıcı demek ?

Chams falan diyorsun da menüde chams özelliğine dair hiç bir yer yok. Bir de menüye bakarak hilenin external olduğunu anlayabiliyorum. Kullandığın fotoğraflar alıntı. İlk fotoda sanırım skin changer var fakat senin hilende yok. Bu fiyattan pahalıya satmanın nedeni muhtemelen sc4m. Fotoğraflarda farklı esp box lar var. Birisi normal birisi 3D, fakat menüde ESP Box ayarladığımız bir bölüm görünmüyor.

Son düzenleme:
Chams falan diyorsun da menüde chams özelliğine dair hiç bir yer yok. Bir de menüye bakarak hilenin external olduğunu anlayabiliyorum. Kullandığın fotoğraflar alıntı. İlk fotoda sanırım skin changer var fakat senin hilende yok. Bu fiyattan pahalıya satmanın nedeni muhtemelen sc4m. Fotoğraflarda farklı esp box lar var. Birisi normal birisi 3D, fakat menüde ESP Box ayarladığımız bir bölüm görünmüyor. Tabii bu benim kendi görüşürüm.
:businessman:

Alan varsa enaidir bence parayi cope atarim daha kullanisli

Son düzenleme:
Chams falan diyorsun da menüde chams özelliğine dair hiç bir yer yok. Bir de menüye bakarak hilenin external olduğunu anlayabiliyorum. Kullandığın fotoğraflar alıntı. İlk fotoda sanırım skin changer var fakat senin hilende yok. Bu fiyattan pahalıya satmanın nedeni muhtemelen sc4m. Fotoğraflarda farklı esp box lar var. Birisi normal birisi 3D, fakat menüde ESP Box ayarladığımız bir bölüm görünmüyor. Tabii bu benim kendi görüşürüm.
:200iq:

chams diyon menüde chams yok la

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt