Bu arkadaşın ne dediğine takmayın kendisi bir şey bilmediği için kafasına göre atıp tutuyor. Kendisi sağdan soldan aldığı şeyleri ben yaptım diye diyen birinin teki. Kendi yediği haltları başkasına atan bir bilgisi olmayan çocuk işte geçenlere bu vatandaşa MAC adresi değiştirmeyi öğrettim. TMAC programı ile değiştirdikten sonra kalkıp bir kısmını kesip millete 0 dan spoofer yazdım agalar diye geziyor. Hadi bunu size kanıtlarıyla anlatayım.
Arkadaş TMAC ne onu öğreniyor :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekranın belli kısmını keserek milleti yemeye çalısıyor :
Arkadaş sağdan soldan bulduğu Spooferi kendi yaptığını idda ediyor :
Arkadaş adını değiştirmiş yeni ismi şuan ki ismi ile aynı :
Nekx86 konusuna gelirsek, arkadaş hiç bir şekilde hileyi kendim yaptım arkadaşım demedi program fixlendi, yeniden yapılandırıldı dedi.
Şuanda yeni uğraştığı ReaverBot var kısaca bu bildiriyi paylaşan arkadaşa fazla takmayın bu tarz insanlar genelde milleti kullanıp sonrasında böyle saçma salak ifşa zannettikleri şeyi paylaşıyor.
Nekx86'a laf yapan adam Forwin Loader adında shit bir program yapmış içindeki her şey birebir çalıntı 0 değiştirme kendi yaptıklarını idda ederek satmaya çalısıyordu. Müşteri gelmeyince sistemi kapattılar. Arkadaş ayrıca Argo Spoofer adlı programı Nekx86 adlı arkadaşa crackletip daha sonrasında yine millete benim spooferim ben yaptım diye gezip dolanıyor bilginiz olsun.
Nekx86 adlı arkadaşın ColorBotu :
Kimse adam akıllı bilip bilmeden orasından burasından laf atmasın gerçekler ortada.