Nekx86 İfşa Sattığı Color Botu Ücretsiz Aşağıdan İndirebilirsiniz

spfi9661

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kendini yazılımcı olarak tanıtan bir zavallının hikayesi;

Ben Bu Arkadaşa Aşağıda Sizlerle de Paylaşacağım Color Botun Dosyalarını Attım Kullanması İçin Color Bot Black Hairin Bu Sitede Daha Önce Bir Çok Kez Paylaşılmış Crâck Versiyonudur
Bu Arkadaş Color Botun Girişdeki Yazılarını Ve Açılıştaki Yazılarını Değiştirip Bot Bana Aittir Ben Sıfırdan Yazdım Diyerek İnsanlara Satmaya Çalışıyor Lütfen Bu Dolandırıcıdan Kimse Color Bot Satın Almasın Ben Size Kaynak Dosyalarını Aşağıda Ücretsiz Paylaşıyorum

Dolandırıcının Discord Adresi: Nekx86#0001

Sattığı Color Botun Dosyaları:

İndirme Linki: - COLOR BOT

Virüs:

İndirme Linki: - KURULUM DOSYALARI

Virüs:

KURULUM;

ÖNCE SETUPDAKİ HER ŞEYİ SIRASIYLA KURUN INSTALL YAZANLARI DAHA SONRA BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATIN COLOR BOTU AKTİF EDİN

EN İYİ AYARLARI
SENS: OYUNDAKİ SENSİNİZİ YAZIN
COLOR BOT SENSİ:0.1 OLMALIDIR KESİNLİKLE

AÇMA KAPAMA TUŞU : MOUSENİN SOL TARAFINDAKİ 2 ADET BULUNUN YAN MAKRO TUŞARININ ARKADAKİ TUŞU İLE AÇILIR KAPANIR COLOR BOT MOR ODAKLI ÇALIŞIR

unknown.png

Color botlar fixlendi

Kendini yazılımcı olarak tanıtan bir zavallının hikayesi;

Ben Bu Arkadaşa Aşağıda Sizlerle de Paylaşacağım Color Botun Dosyalarını Attım Kullanması İçin Color Bot Black Hairin Bu Sitede Daha Önce Bir Çok Kez Paylaşılmış Crâck Versiyonudur
Bu Arkadaş Color Botun Girişdeki Yazılarını Ve Açılıştaki Yazılarını Değiştirip Bot Bana Aittir Ben Sıfırdan Yazdım Diyerek İnsanlara Satmaya Çalışıyor Lütfen Bu Dolandırıcıdan Kimse Color Bot Satın Almasın Ben Size Kaynak Dosyalarını Aşağıda Ücretsiz Paylaşıyorum

Dolandırıcının Discord Adresi: Nekx86#0001

Sattığı Color Botun Dosyaları:

İndirme Linki: - COLOR BOT

Virüs:

İndirme Linki: - KURULUM DOSYALARI

Virüs:

KURULUM;

ÖNCE SETUPDAKİ HER ŞEYİ SIRASIYLA KURUN INSTALL YAZANLARI DAHA SONRA BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATIN COLOR BOTU AKTİF EDİN

EN İYİ AYARLARI
SENS: OYUNDAKİ SENSİNİZİ YAZIN
COLOR BOT SENSİ:0.1 OLMALIDIR KESİNLİKLE

AÇMA KAPAMA TUŞU : MOUSENİN SOL TARAFINDAKİ 2 ADET BULUNUN YAN MAKRO TUŞARININ ARKADAKİ TUŞU İLE AÇILIR KAPANIR COLOR BOT MOR ODAKLI ÇALIŞIR

unknown.png
colorbot fix dostum

Olum bunun farklı versiyonunu 1 hafta önce ben attım GOPKQGOPEKOGEKQ

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
zaten fix yemiş xd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt