NeidSoftware
Bronz Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Tesekkurler!Hayırlı satışlar.
Tesekkurler!Hayırlı satışlar.
Tesekkurler mate!Hayırlı satışlar
Dostum staffbestingi bilmiyorum ama alakasi yok hilemin, undedected external ürün satiyorum 60 dolar gayet makul bir fiyat. Vgk bypass insanlarin tercihi ben sahsen güvenmiyorum.Staff besting temalı şeyin nesi 60 dolar oglum git vgk bypass al istediğin hileyle oyna nesi 60 dolar anlamadım.
sen turk muydunDostum staffbestingi bilmiyorum ama alakasi yok hilemin, undedected external ürün satiyorum 60 dolar gayet makul bir fiyat. Vgk bypass insanlarin tercihi ben sahsen güvenmiyorum.
Staffbestinge benziyor hilen aynı neredeyse bakmanı tavsiye ederim ud/DT olması önemli değil aynı senin gibi biri staffbestingin ud halini satıyordu aylığı 250 falandı, vgkye gelecek olursak 60 dolardan daha iyidir düzgün bulursan.Dostum staffbestingi bilmiyorum ama alakasi yok hilemin, undedected external ürün satiyorum 60 dolar gayet makul bir fiyat. Vgk bypass insanlarin tercihi ben sahsen güvenmiyorum.
Iki ortagiz, ikimizde yurtdisindayiz ben türkce biliyorum ve bu yuzden ben cevapliyorum.sen turk muydun
Herkesin kendi tercihi dostum!Staffbestinge benziyor hilen aynı neredeyse bakmanı tavsiye ederim ud/DT olması önemli değil aynı senin gibi biri staffbestingin ud halini satıyordu aylığı 250 falandı, vgkye gelecek olursak 60 dolardan daha iyidir düzgün bulursan.