Neden Valoranttan Ban yediğimi bulabilecek

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ürünün reselleri değiliz kardeşim paneline sahibiz ve zaten soran müşterilerimize private değil semi-private bir ürün olduğunu söylüyoruz ayda sadece her keyden 20 tane satabiliyoruz
tamam işte abisi ürünün resellerisin paneline sahipsin diye ürün senin olmuyor resellersiniz resellerlıgınızı bilin ürün de kotu zaten private ürünün panelini satıp reseller veriyorlar herkese public ürün yani kısaca banlatması normal

Son düzenleme:
tamam işte abisi ürünün resellerisin paneline sahipsin diye ürün senin olmuyor resellersiniz resellerlıgınızı bilin ürün de kotu zaten private ürünün panelini satıp reseller veriyorlar herkese public ürün yani kısaca banlatması normal
Ürünü trde benden başka kim satıyor?

ya da sen sattığın ürünü ortaya koy kiminki daha çok public? olum 3 kuruş fazla satış yapmak için bi tarafınızı yırtıyosunuz karşıdaki insanı kötüleyerek çok acınası haldesiniz

sa arkadaşlar divinenın private ürünün kullanıyorum legit olarka gayet memnunum hiç bi sıkıntısı yok şimdi ben ichamsin spoferını kullanıyorum formatsız ve bios atmadan oyunu bile silmiyorum legit oynarken üründe ban yemiyorum fakat rage atıyorum 3.maçı görmedim bile 2 3 gündür divinea sordum yardımcı oldular ichams spoferın spofer değil val 152 val 5 bypas olduğunu söylediler banada olabilir gibi geldi bilgisi olan kullanan vs varmı anakartım msi bu arada ama ichamse sorduğumda spoofer and hvci/tpm popup bypass olduğunu söylediler
- Hile External ise bypasslar ile stabil çalışamaz.
- Bypasslar ban yemenizi engellemez manual yasaklama almanız olası.
- Doğru söylemişler markette formatsız & biossuz çalışan valorant spoofer'ı yok. Hepsi sertifikalı vanguard bypasslar sadece.

Kısaca ichams yalan sıkmış. Vanguard'da artık formatsız biossuz direk öyle çalıştır geç spoofer yapmak mümkün değil. Hepsi bypass methodları kullanıyor. Son gelen güncelleme ile bypass detection yemiş bile olabilir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ürünü trde benden başka kim satıyor?

ya da sen sattığın ürünü ortaya koy kiminki daha çok public? olum 3 kuruş fazla satış yapmak için bi tarafınızı yırtıyosunuz karşıdaki insanı kötüleyerek çok acınası haldesiniz
gardesim ben ürün satmıyorum sandıgın kisi degilim ne anlatıyosun tarafsız objektif degerlendirmemi yaptım iftira atıyorsun unutma ki iftira en büyük günlardan bir tanesidir seni kınıyorum resellersin resellerlıgını bil ok

gardesim ben ürün satmıyorum sandıgın kisi degilim ne anlatıyosun tarafsız objektif degerlendirmemi yaptım iftira atıyorsun unutma ki iftira en büyük günlardan bir tanesidir seni kınıyorum resellersin resellerlıgını bil ok
Eğer psikiyatriste gidip ilaç yazdırıp faturanı atarsan tüm masraflarını karşılıyacağım ayrıca valohell olduğunu biliyorum

Eğer psikiyatriste gidip ilaç yazdırıp faturanı atarsan tüm masraflarını karşılıyacağım ayrıca valohell olduğunu biliyorum
gardesim demeggi yanlış biliyormuşsun discord: allahdiyenkitap ekle iban atayım

Uğraşma şununla. Bir yerden tanıdığı falan var baya belli. Laf anlatamazsın sadece kuduz gibi herkese saldırıyor. Yüksek ihtimal seveni arkadaşı olmayan çirkin bir çocuğun teki. Ya bir modun yan hesabı ya da yetkililer bunun gibi ucubeleri sırf kaos çıkarsında foruma hit gelsin diye tutuyorlar.

Uğraşma şununla. Bir yerden tanıdığı falan var baya belli. Laf anlatamazsın sadece kuduz gibi herkese saldırıyor. Yüksek ihtimal seveni arkadaşı olmayan çirkin bir çocuğun teki. Ya bir modun yan hesabı ya da yetkililer bunun gibi ucubeleri sırf kaos çıkarsında foruma hit gelsin diye tutuyorlar.

yalayın birbirinizi 2 tane reseller gardesligi

Ürünu kullanan birçok müşterimiz var. Üründen kaynaklı olmadığını net bir şekilde söyleyebilirim. Muhtemelen ichams dt.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt