Osmankalkan
Bronz Üye
sead changer ne tam olarakseed changeri doğru kullandığın taktirde yasaklama almaman gerekiyor eğer ki alıyorsan ürün half-detected olmuş olabilir.
Son düzenleme:
sead changer ne tam olarakseed changeri doğru kullandığın taktirde yasaklama almaman gerekiyor eğer ki alıyorsan ürün half-detected olmuş olabilir.
tamam işte abisi ürünün resellerisin paneline sahipsin diye ürün senin olmuyor resellersiniz resellerlıgınızı bilin ürün de kotu zaten private ürünün panelini satıp reseller veriyorlar herkese public ürün yani kısaca banlatması normalÜrünün reselleri değiliz kardeşim paneline sahibiz ve zaten soran müşterilerimize private değil semi-private bir ürün olduğunu söylüyoruz ayda sadece her keyden 20 tane satabiliyoruz
Ürünü trde benden başka kim satıyor?tamam işte abisi ürünün resellerisin paneline sahipsin diye ürün senin olmuyor resellersiniz resellerlıgınızı bilin ürün de kotu zaten private ürünün panelini satıp reseller veriyorlar herkese public ürün yani kısaca banlatması normal
- Hile External ise bypasslar ile stabil çalışamaz.sa arkadaşlar divinenın private ürünün kullanıyorum legit olarka gayet memnunum hiç bi sıkıntısı yok şimdi ben ichamsin spoferını kullanıyorum formatsız ve bios atmadan oyunu bile silmiyorum legit oynarken üründe ban yemiyorum fakat rage atıyorum 3.maçı görmedim bile 2 3 gündür divinea sordum yardımcı oldular ichams spoferın spofer değil val 152 val 5 bypas olduğunu söylediler banada olabilir gibi geldi bilgisi olan kullanan vs varmı anakartım msi bu arada ama ichamse sorduğumda spoofer and hvci/tpm popup bypass olduğunu söylediler
gardesim ben ürün satmıyorum sandıgın kisi degilim ne anlatıyosun tarafsız objektif degerlendirmemi yaptım iftira atıyorsun unutma ki iftira en büyük günlardan bir tanesidir seni kınıyorum resellersin resellerlıgını bil okÜrünü trde benden başka kim satıyor?
ya da sen sattığın ürünü ortaya koy kiminki daha çok public? olum 3 kuruş fazla satış yapmak için bi tarafınızı yırtıyosunuz karşıdaki insanı kötüleyerek çok acınası haldesiniz
Eğer psikiyatriste gidip ilaç yazdırıp faturanı atarsan tüm masraflarını karşılıyacağım ayrıca valohell olduğunu biliyorumgardesim ben ürün satmıyorum sandıgın kisi degilim ne anlatıyosun tarafsız objektif degerlendirmemi yaptım iftira atıyorsun unutma ki iftira en büyük günlardan bir tanesidir seni kınıyorum resellersin resellerlıgını bil ok
gardesim demeggi yanlış biliyormuşsun discord: allahdiyenkitap ekle iban atayımEğer psikiyatriste gidip ilaç yazdırıp faturanı atarsan tüm masraflarını karşılıyacağım ayrıca valohell olduğunu biliyorum
Uğraşma şununla. Bir yerden tanıdığı falan var baya belli. Laf anlatamazsın sadece kuduz gibi herkese saldırıyor. Yüksek ihtimal seveni arkadaşı olmayan çirkin bir çocuğun teki. Ya bir modun yan hesabı ya da yetkililer bunun gibi ucubeleri sırf kaos çıkarsında foruma hit gelsin diye tutuyorlar.Eğer psikiyatriste gidip ilaç yazdırıp faturanı atarsan tüm masraflarını karşılıyacağım ayrıca valohell olduğunu biliyorum
Uğraşma şununla. Bir yerden tanıdığı falan var baya belli. Laf anlatamazsın sadece kuduz gibi herkese saldırıyor. Yüksek ihtimal seveni arkadaşı olmayan çirkin bir çocuğun teki. Ya bir modun yan hesabı ya da yetkililer bunun gibi ucubeleri sırf kaos çıkarsında foruma hit gelsin diye tutuyorlar.