Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
anlayan kimkiadamlar sc4mmer çok belli olmasına rağmen bi saf tayfa var onların iyi olduğuna inanan yapacak bişey yok
anlayan kimkiadamlar sc4mmer çok belli olmasına rağmen bi saf tayfa var onların iyi olduğuna inanan yapacak bişey yok
Merhaba, ilk öönce spoofdan başlayalım. Hiç bir flagı yok Asus olsun o anakart bu anakart olsun bios update atılıyorsa bütün anakartlarda çalışıyor ve tek tuşla. full Ürününde unlock all ozelliğinin ud olarak korunması çok iyi bişey ve loaderde 500$lık sertifika var yok kırdım ettim imkanı yok ve 3 ürün sınırsız key gayet güzel sistemDiğer satıcıların görüşleri ve yorumlarını merak ediyorum.
@CaneryCheats , @ArteLab , @UnrankedTR , @Larksharp
yo flag atıyor 1 2 gün sonra hvci fln veriyor secureboot flnMerhaba, ilk öönce spoofdan başlayalım. Hiç bir flagı yok Asus olsun o anakart bu anakart olsun bios update atılıyorsa bütün anakartlarda çalışıyor ve tek tuşla. full Ürününde unlock all ozelliğinin ud olarak korunması çok iyi bişey ve loaderde 500$lık sertifika var yok kırdım ettim imkanı yok ve 3 ürün sınırsız key gayet güzel sistem
Hayır vermiyor, satıcı olarak söylüyorumyo flag atıyor 1 2 gün sonra hvci fln veriyor secureboot fln
kanka şuanda panelin yok ama ne diyeceksin onaMerhaba, ilk öönce spoofdan başlayalım. Hiç bir flagı yok Asus olsun o anakart bu anakart olsun bios update atılıyorsa bütün anakartlarda çalışıyor ve tek tuşla. full Ürününde unlock all ozelliğinin ud olarak korunması çok iyi bişey ve loaderde 500$lık sertifika var yok kırdım ettim imkanı yok ve 3 ürün sınırsız key gayet güzel sistem
Sertifikayı bekliyoruzkanka şuanda panelin yok ama ne diyeceksin ona
Merhaba, Larksharp olarak bahsi geçen ürünlerin 6 aydır satışını aktif olarak yapıyoruz. Eskiden piyasadaki birçok üründen daha iyi olan ürün, yaklaşık 2 ay önce kendini bilmez bazı Türkler tarafından hiçe sayılarak 'panel satışı' adı altında cennetten arsa vaadi gibi bir şekilde satılmaya başlandı. Olaylar tam da burada başladı. UNK’dan 400 dolara panel alanlar, kendi panellerini Discord botu adı altında 3-4 kişiye satmaya başladılar. Developer tarafından panelleri silinince de kendilerini mağdur olarak gösterdiler. Bu konu hakkında bilgim var, diğer konular hakkında ise yorum yapmayacağım.eee şimdi açık paneli olan tek türk bullseye ve larksharp mı
Kimisi öyle kimisi haksız kapandı.Şahsen unk'nin sc4m attıgını düşünmüyorum bildigim kadarıyla panel alanlar panellerini ortak veya para ile satıyorlardı belirlenen fiyatlar altında satış yapıyorlardı ve bu durumdan dolayı unk panellerini kapattıgını biliyorum. Uzun zamandır işini düzgün yapan kişilerden unk ürünü aldım herhangi bir sıkıntı çıkmadı uzun sürede kullandım.
Evet, peki diğer scamler hakkında düşünceniz nedir?Merhaba, Larksharp olarak bahsi geçen ürünlerin 6 aydır satışını aktif olarak yapıyoruz. Eskiden piyasadaki birçok üründen daha iyi olan ürün, yaklaşık 2 ay önce kendini bilmez bazı Türkler tarafından hiçe sayılarak 'panel satışı' adı altında cennetten arsa vaadi gibi bir şekilde satılmaya başlandı. Olaylar tam da burada başladı. UNK’dan 400 dolara panel alanlar, kendi panellerini Discord botu adı altında 3-4 kişiye satmaya başladılar. Developer tarafından panelleri silinince de kendilerini mağdur olarak gösterdiler. Bu konu hakkında bilgim var, diğer konular hakkında ise yorum yapmayacağım.
Ürünü Larksharp adı altında satın alan her müşteri, keylerine erişim sağlayabiliyor; panel silinmesi gibi bir durum bizim için söz konusu değil. Bu zamana kadar kimseyi mağdur etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz.
Sertifikayı bekliyoruz
haksız kapanan oldugunu sanmıyorum. İlla birşeyler yapılmıştır herkes kendine göre haklı tabiKimisi öyle kimisi haksız kapandı.
Evet, peki diğer scamler hakkında düşünceniz nedir?