Raichu
Uzman Üye
hayırbanlatiyo mu
hayırbanlatiyo mu
senin yakın arkadaşın reezli bunu cracklerler fakat değerli bi ürün değil yani ondan elinize hiçbirşey geçeceğini sanmıyorumHocam geliştirici benim yakın arkadaşım yaptığınız gerçekten rezillik zaten ürün ücretsiz olarak ads onayı ile çalışıyor
diğerinide yapan olur knka varsa onda dasenin yakın arkadaşın reezli bunu cracklerler fakat değerli bi ürün değil yani ondan elinize hiçbirşey geçeceğini sanmıyorum
Colorbot mu trigger bot mu30 dakika dayanamıyor bittiyor bunun sınırsız olarak cracklecek var mı
colorbot undetected nerden buluruz cracklisiColorbot mu trigger bot mu
Kullandığını diyorum la kaç el oynadincolorbot undetected nerden buluruz cracklisi
1 el onuda van 84 veriyorKullandığını diyorum la kaç el oynadin
İlk öncelikle merhaba kardeşim asllnda haklısın parasıyla almak iyi ama işte kiminin parası var kiminin parası yok o yüzden kardeşimiz crâck istemiş sende arkadaşının para kazanmasını istiyorsun kısaca çokta gerginliğe yer yok benceHocam geliştirici benim yakın arkadaşım yaptığınız gerçekten rezillik zaten ürün ücretsiz olarak ads onayı ile çalışıyor
Dt yani?, triggerbotta aynı sanırım ve colorbot yazıyor orada risky diye triggerbotu denesene udmi diye1 el onuda van 84 veriyor