Çözüldü Ne üzerine forum sitesi açmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZymbaJR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZymbaJR

Diamond Üye
Selamlar,

Xenfero yada myBB kullanarak bir forum sitesi açmayı planlıyorum siz değerli CheatGlobal ailesinin’de görüşlerini almak istiyorum 🖐🫶🏻 (Forum hile üzerine olmuyacak)

myBB optimizasyon ve eklenti açısından daha iyi ama türk kullanıcıların çoğu myBB kullanamıyor ve sevmiyor. Yabancı hile forumlarının çoğu myBB kullanıyor (örn: Elitepvpers, UnknownCheats) eğer kitlesi genelleme türk olacaksa Xenforo kullanmanı öneririm.

mybb dan xenforoya geçiş yapanları gördum ama xenforodan mybb a geçeni görmedim benim oyun xenforo

biraz baktımda xenforo aç bence kullanımı fln da daha basit
mybb çok yoğun gibime geliyor elite de girince ben birşey bulmakta zorlanıyorum alışkanlık olabilir ama hitap etceğin kitleyede bağlı

myBB optimizasyon ve eklenti açısından daha iyi ama türk kullanıcıların çoğu myBB kullanamıyor ve sevmiyor. Yabancı hile forumlarının çoğu myBB kullanıyor (örn: Elitepvpers, UnknownCheats) eğer kitlesi genelleme türk olacaksa Xenforo kullanmanı öneririm.
Knk ben yurt dışında açıcam zaten forumu myBB rank konusunda falan’da daha güzel geliyor.

wmaraci.com sitesi hangi scripti kullanıyor bir türlü anlayamadım üye profil kısmı çok hoşuma gitti

Mybb'de wmaraci teması da var vbulletin teması da var bence xenforo kullanma çünkü çok yaygın. Mybb'de temayı düzenleme falan daha basit ve detaylı istediğin gibi işletirsin siteyi.

sana kalmış bro keyfine bağlı bizim dememizle değil senin isteğinle istediğini açman senin için daha yararlı olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt