Çözüldü nba 2k23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kencarson

Efsane Üye
beyler şuanda pcde nba 2k23 oynayan varmı bir kaç soru sorucamda

oynamışlığım var cheatengineden hile yapiyim dedim ban yemiştim sonra bildiğim birşey varsa söylebilirim
hocam şuan 2k24 çıktı ya hala 23de parkda aktif oynayan varmı diye sorucaktım. ama şuanda oynamıyorsun galiba.
birde ben steamde arkadaşın ailedeyim. bende 2k23 var onda 2k24 var. ben 2k23de hile açarsam onda olan 2k24de banlanırmı?

hocam şuan 2k24 çıktı ya hala 23de parkda aktif oynayan varmı diye sorucaktım. ama şuanda oynamıyorsun galiba.
birde ben steamde arkadaşın ailedeyim. bende 2k23 var onda 2k24 var. ben 2k23de hile açarsam onda olan 2k24de banlanırmı?
2k23de açarsan 2k23de ban yersin ben 22 21de hepsinde açtım onlarda tek tek yedim açtığın oyunda yiyorsun banı

aktif olarak oynamıyorum daha önce bende oynamıştım hileyide abartmadan yaparsan ban yemezsin ben yemedim fazla kaptırma kendini yeterli

aktif olarak oynamıyorum daha önce bende oynamıştım hileyide abartmadan yaparsan ban yemezsin ben yemedim fazla kaptırma kendini yeterli
kanka ben 22de baya abartıyordum nerdeyse her ayar açık slender felan yapıyodum ban konusunda sıkıntı yokda. olduki çok düşük ihtimal ban yedim onu merak ettim çok teşekkür ederim.

birde şuan oynayan aktif varmıdır diye merak ediyom

kanka ben 22de baya abartıyordum nerdeyse her ayar açık slender felan yapıyodum ban konusunda sıkıntı yokda. olduki çok düşük ihtimal ban yedim onu merak ettim çok teşekkür ederim.

birde şuan oynayan aktif varmıdır diye merak ediyom
nba hilesini nerden buldun parayla falanmı çünkü ben maksimum ya wemod kullanıyordum parkta kullanılmıyordu zaten bide cheatengine kullanıyordum para kasmak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt