Çözüldü Nasıl Python Öğrenirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Urizen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Urizen

Master Üye
Beyler bildiğiniz Udemy,Youtube gibi platformlarda Python'ı en iyi öğreten kim? (mala anlatır gibi anlatan ve kullandığı ingilizce kelimeleri ve mantığını açıklayan biri)

Daha önce öğrenmek için çabaladım ama bir yere kadar çok kafam karıştı ve adam her söylediği kelimeyi araştırmam gerekiyordu. Bu yüzden direk öğrenmekten vazgeçmiştim.

Bende hep öğrenmek istedim dediğin gibi bazı YouTuberlar mala anlatır gibi bir b*k demeden mala anlatır gibi anlatıyor böyle düzgün ve anlayacak bir şekilde anlatan yok ki varsa da banada yazsanıza cidden adamlar adım adım diyerek üşengeçlik girdi

Beyler bildiğiniz Udemy,Youtube gibi platformlarda Python'ı en iyi öğreten kim? (mala anlatır gibi anlatan ve kullandığı ingilizce kelimeleri ve mantığını açıklayan biri)

Daha önce öğrenmek için çabaladım ama bir yere kadar çok kafam karıştı ve adam her söylediği kelimeyi araştırmam gerekiyordu. Bu yüzden direk öğrenmekten vazgeçmiştim.
freecodecamp.org (youtube)
bro code (youtube)

mala anlatmak demek herşeyin detayına girmek demek siz ise burda detaysız anlatıyor diyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt