Nasıl para kazanıyor sunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamda fiverr da falan o tarz yerlerden bahsettim

nerde satış yapıyon şuan sipariş falan gelmiyomu sen mi gidiyon yoksa
ben ilk satışlarımı envato'da yapmıştım. Oradan çok kazandım bakmanı tavsiye ederim. Sonra bionluk gibi sitelere giriş yaptım.

ben ilk satışlarımı envato'da yapmıştım. Oradan çok kazandım bakmanı tavsiye ederim. Sonra bionluk gibi sitelere giriş yaptım.
tamam sağol işte bionlukta falan nasıl tanındın çünkü üstlerde en çok sipariş alanlar gözükmüyormu

tamam sağol işte bionlukta falan nasıl tanındın çünkü üstlerde en çok sipariş alanlar gözükmüyormu
evet, yaptığın tasarıma göre muamele görüyorsun orada :D ne kadar çok iyi yaparsan o kadar ön plana çıkıyorsun ve insanlar seni tercih ediyor. Kendini geliştirdikten sonra orada başlamanı tavsiye ederim. Genelde profesyonel tasarımlar ön plana çıkıyor.

Kanka o anlatan şahıs tipleri genelde ya kumardan vurur, kimse aniden yüklü miktar kazanamaz calısarak.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Siber güvenlik.

Şimdi kimseyi ekmeğinden etmek istemiyorum öncelikle.
Ben sağda solda duyuyorum şu metin 2 sunucusu açıldı 1 hafta oynadım 15 Bin tl kazandım.
Bazende alakasız bir şeyden patlayıp köşeyi dönenleri dinliyorum.

Peki sizler nasıl kazanç sağlıyorsunuz ?

Ben açıkcası boost yaparak kendimce paralar kazandım ama merak işte sorasım geldi.
Bedava peynir fare kapanında olur canım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt