Nasıl doğrulanmış paypal hesabı açabilirim ?

image.png

60 dolardan fazla para gelince böyle oluyor bi anda para falan gönderemiyorum bir yere Türkiye'deyim diye de kimlik atmıyorum onaylamazlar diye

Minecraft Donutsmp'de dupe yaptım oyun içi para satıyorum ucuzdan
gel dc ulaş bana hallederiz bir kaç tanıdığım var benimde varda nasıl yaptığımı hatırlamıyorm

yazamıyorum sana

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
+44 açık hat al turistler için fiziksel bu numarayı kullan
posta kutusu kirala 1 pounda aylık tek seferlik, kiraladığın posta kutusu senin adresin olacak. Bazen doğrulama için fatura isterler, iski nin faturayı düzenle o adresi yaz anlamıyorlar onaylıyorlar zaten.
Senden istenen kimlik bilgileri doğru olacak fakat, türk kimliğin sıkıntı olmaz. Sadece adres ve numarada harici işlem lazım
24-48 saate onay alır paypal hesabın
Wise hesabını da paypala bağlar türk ibanına çekersin parayı
bu yöntemi de parayla satanların bacısına da 50 100 sık bir şeyler ayıp olur

Ve + olarak TC vatandaşlarının paypal kullanımı yasak değil kanka kimliğine bakan avrupa vize memuru değil ki :D bassın reddi

+ olarak karşı taraf sana ödeme atarken alışverişle ilgili herhangi bir ibare olmasın. Normal para transferi olarak gözüksün incelemeye düşmesin paran

+44 açık hat al turistler için fiziksel bu numarayı kullan
posta kutusu kirala 1 pounda aylık tek seferlik, kiraladığın posta kutusu senin adresin olacak. Bazen doğrulama için fatura isterler, iski nin faturayı düzenle o adresi yaz anlamıyorlar onaylıyorlar zaten.
Senden istenen kimlik bilgileri doğru olacak fakat, türk kimliğin sıkıntı olmaz. Sadece adres ve numarada harici işlem lazım
24-48 saate onay alır paypal hesabın
Wise hesabını da paypala bağlar türk ibanına çekersin parayı
bu yöntemi de parayla satanların bacısına da 50 100 sık bir şeyler ayıp olur

Ve + olarak TC vatandaşlarının paypal kullanımı yasak değil kanka kimliğine bakan avrupa vize memuru değil ki :D bassın reddi

+ olarak karşı taraf sana ödeme atarken alışverişle ilgili herhangi bir ibare olmasın. Normal para transferi olarak gözüksün incelemeye düşmesin paran
Ben şuana kadar bi hesaptan 500-600 dolarlık trade yaptım sorun çıkmadı sonra iade falan gelince hesap bloklandı tel no da temporary number'dı ben şuan yine temporary number ile hesap açsam 1 kere doğrulasam telefonu, hesap bloklanınca türk kimliğimi atsam onaylarlar mı ?

Ben şuana kadar bi hesaptan 500-600 dolarlık trade yaptım sorun çıkmadı sonra iade falan gelince hesap bloklandı tel no da temporary number'dı ben şuan yine temporary number ile hesap açsam 1 kere doğrulasam telefonu, hesap bloklanınca türk kimliğimi atsam onaylarlar mı ?
Onaylar

fizksel ingiltere sim ile diye bılıyorum 200-300 bısey

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt