💎 Naiva Perm Spoofer💎 🏆 Tpm Bypass 🏆 ✅ Undetected ✅

Bilgisayarınız spooflu ise gerek yok hocam spoofsuz isede yapıyorsunuz Asus anakartlara efi spoof yapıyoruz loaderin içersinde mevcut
Hocam içerisinde TPM spoof var mıdır peki? Yani bazen mesela spoof yaptıktan sonra TPM + SB bypass kullanmadan oyuna girince delay yiyorsunuz başıma geldi.
Yani spoof attıktan sonra TPM + SB açık kullansak sorun olur mu? kısaca TPM spoof mevcut mudur?

Son düzenleme:
Hocam içerisinde TPM spoof var mıdır peki? Yani bazen mesela spoof yaptıktan sonra TPM + SB bypass kullanmadan oyuna girince delay yiyorsunuz başıma geldi.
Yani spoof attıktan sonra TPM + SB açık kullansak sorun olur mu? kısaca TPM bypass mevcut mudur?
Tpm + Sb açık oyuna girerseniz delaya düşer tpm ve sb kapatmalısınız daha detaylı bilgi almak için discord sunucumuzda ticket açabilirsiniz

Satılan ürün PesP. Malesef TPM Bypass olarak vpn method veriyor yanında. Önce ki sürümünde suspend method kullanıyordu. Spoofer olarak gerçekten sağlam. Fakat tpm bypass için alacak varsa almasına gerek yok çünkü şuanda dünyada tpm bypass yok. İyi satışlar.

Satılan ürün PesP. Malesef TPM Bypass olarak vpn method veriyor yanında. Önce ki sürümünde suspend method kullanıyordu. Spoofer olarak gerçekten sağlam. Fakat tpm bypass için alacak varsa almasına gerek yok çünkü şuanda dünyada tpm bypass yok. İyi satışlar.
En azından çalışıyor hocam :)

En azından çalışıyor hocam :)
Zaten bedava method hocam bahsettiğim bu. Herkeste çalışmıyor malesef. Method gayet basit warp açıp oyuna gir lobide kapat ve oynamaya devam et. Başka spooferlarda bu yöntemi yanında verseler çok laf ederdim ama çok sağlam bir spoofer satıyorsunuz. Spoofer için para verecekler düşünmeden alabilir. Fakat tpm bypass için şuanda herhangi bir firmaya para vermek mantıksız.

Zaten bedava method hocam bahsettiğim bu. Herkeste çalışmıyor malesef. Method gayet basit warp açıp oyuna gir lobide kapat ve oynamaya devam et. Başka spooferlarda bu yöntemi yanında verseler çok laf ederdim ama çok sağlam bir spoofer satıyorsunuz. Spoofer için para verecekler düşünmeden alabilir. Fakat tpm bypass için şuanda herhangi bir firmaya para vermek mantıksız.
hocam warp herkeste çalışmıyor doğru söylüyorsunuz ama sadece warp kullanılmıyor warpı açtıktan eğer hata verirse bypassı açıyorsunuz ve oyuna erişim sağlıyorsunuz kendimde kullanıyorum bende bu şekilde oyuna giriyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt