Open Source Myth Client Source Code (SONOYUNCU)

VT yi düzeltir misiniz rar olarak koymuşsunuz
rar ın içindeki dosya source dosyası tek tek tüm classları mı atayım kardeşiö

senin tagınmı haha :D "zaten aynı seviyede değiliz" seviyeme ÇIKAMAZSIN zaten sana artık daha fazla prim vermeyeceğim annen baban ilgi versin x)
madness e sor tanır o beni

mcdeki arkadaşlar burayada türemiş demekki ratlar hazır
mc oynayan birisi değilim rat tarzı işlerle de işim olmaz

bunu tam olarak nasılçalıştırabiceğimizi anlatabilirmisin

Hiç uzatmayacağım direk kaynak kodlarını paylaşıyorum aklı olan sonoyuncuda da çalıştırır craftrisede de çalıştırır.

Download:
VirüsTotal Sonuç:

Credits: akita
Nasi kullaniyoz ben malim biraz

Hiç uzatmayacağım direk kaynak kodlarını paylaşıyorum aklı olan sonoyuncuda da çalıştırır craftrisede de çalıştırır.

Download:
VirüsTotal Sonuç:

Credits: akita
Sendeki bu ego ne kardeşim her açtığın konuda hiçbir şey anlatmayacağım aklınız varsa kullanmayı bilirsiniz falan? Eğer böyle havalı olduğunu falan sanıyorsan değilsin yani haberin olsun

Bu myth client efsane birşeydi sanırım geri dönüyorlarmış haftaya çıkarsa kesin alacağım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bunu da aldım işe yaradı vb

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
oldu bu denedim

Sendeki bu ego ne kardeşim her açtığın konuda hiçbir şey anlatmayacağım aklınız varsa kullanmayı bilirsiniz falan? Eğer böyle havalı olduğunu falan sanıyorsan değilsin yani haberin olsun
ne alaka kardeşim neyi anlatmami istiyorsun agent sokmayı da anlatayımmı mappingleri nasıl çekeceğinizi de söyleyim aaa havalı olamam yoksa dimi kaybol lan

bunu tam olarak nasılçalıştırabiceğimizi anlatabilirmisin
kanka agent sokabilmen gerek biraz araştırırsan ve bilgin varsa çözersin olayı zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt