wanzlyy
Gold Üye
sağdan soldan tanıdıktan checklediklerimden, anlık ve aciliyet olarak değişiyor.hocam nerden buluyorsunuz
sağdan soldan tanıdıktan checklediklerimden, anlık ve aciliyet olarak değişiyor.hocam nerden buluyorsunuz
geldi ratcısifreyi degistiren 13 ysaındakı cocuk bak buraya havalı falanmı sanıyon kendini kim o 13 yaşındaki? adam yardım ediyor 13 yaş ergen yaptıgına bak
hesap bende dmden yazarsanız geri verebilirim bir öneride bulunucam ek olarak yazarsanızTekrardan gmail adresi değişme talebi gondermedigim için maalesef hesap başkasına geçmiştir daha iyi bir hesap ile karşınıza gelmenizi umuyorum bu defalık maruz görelim eminim ki sizde şifreyi gmaili elinize alabilseniz alırdınız kimseyi suclamayalim bu tamamen benim hatam tekrardan kusura bakmayın.
hesapta rc varmı az harcıyayımhesap @alperenxrq tarafından bana tekrar devredildi kullanmak isteyen arkadaşlar girip tekrar kullanabilir alperen abime teşekkürler
GÜNCEL ŞİFRE: Alperen3131!
yok ilk ben sömürüyom lazım olan varsa, az varsa uğraşmıyom. dün 2400 rc aldım da, hesap boştu üyeliksiz.hesapta rc varmı az harcıyayım